Støtt TTIF Fotball - kjøp flotte håndklær!

Postet av Tistedalens TIF den 26. Apr 2020

Aldri har vi vel vasket hendene oftere. Og aldri har behovet for nye og rene håndklær vært større...

TTIF er som alle andre klubber i Norge rammet av koronakrisen. Med minimal aktivitet faller inntektene og det er høyst usikkert om klubbens desidert største hovedinntektskilde, Femsjøcup, kan arrangeres i 2020.

Målet er likevel å gi alle små og store i TTIF Fotball det samme, gode tilbudet når hverdagen blir normal igjen.

For å klare det må vi sikre klubben inntekter. Og nå må dugnaden skje via Facebook, dette er ikke tiden for å banke på dører! 

Vi håper alle medlemmer (og andre) deler innlegget. På grunn av de spesielle tidene setter vi ikke krav om antall pakker solgt per medlem, men håper alle hjelper til. Det er viktigere enn noensinne å sikre klubben inntekter.

En pakke med fire håndklær i 100 prosent økologisk bomull koster 250 kroner. Man kan også kjøpe to håndklær for 125 kroner. Håndklærne er av høy kvalitet og med et design som passer de fleste hjem. Størrelsen er 70cm x 30 cm.

De som kjøper kan skrive adressen sin i kommentarfeltet. Dere medlemmer melder salget inn til Jonas Thomassen Næss på mailadresse: fotball@ttif.no

Klubbens styre tar ansvar for å levere  håndklærne smittesikkert på døra til de som kjøper. De leveres før 10. mai.

Håper mange trenger nye håndklær i disse «håndvask-tider» og ser verdien i å støtte TTIF i en økonomisk vanskelig tid.

Hilsen

Styret i TTIF Fotball


0 Kommentar

Til alle spillere, trenere og foreldre.

Postet av Tistedalens TIF den 29. Mar 2020

Hei alle spillere, trenere og foreldre!

Håper det står bra til med alle i den vanskelige koronasituasjonen

Her kommer en liten oppdatering fra TTIF Fotball.

Alle baner er stengt for aktivitet, men vi i organisasjonen jobber videre slik at alle får et best mulig tilbud når vi starter opp igjen.

Endelig er alt av lys på plass på kunstgresset. Selv om vi kanskje ikke får bruk for det før til høsten igjen, er det godt å vite at det er i orden

Vi har også gått til innkjøp av to 3`er baner med vant og mål. Disse kan alle små lag benytte seg av både ute- og innendørs.

Vi tror dette innkjøpet vil bidra til mange artige treninger for de yngste medlemmene. Her kan vi blant annet lage mange herlige interncuper. 

Gressbanene er både kalket og gjødslet. Vi skal ha minst like bra gressbaner som i fjor

Vi skal prøve å få ryddet ballrommet. Og spesielt rydde i alle skapene som ikke blir brukt. Vi håper alle trenere som har skap, kan gi beskjed til Tor Håkon hvilken kode de har  - så vi får registrert dette. De skapene vi ikke har kode til, vil vi klippe av å kjøpe nye låser til.

Årboka er også nå trykket ferdig og står i Tistedalshallen. Det er bare å hente for de som vil ha. Kan hende hallen er stengt - så bare si i fra, så kan vi få lagt de ut.

Klubben må ha hjelp av alle dere foreldre i år til å hjelpe klubben i en vanskelig periode.

Vi har sendt ut treningskontigenten. Selv om det blir noen måneder uten trening, skal vi gjøre det vi kan for at alle skal bli fornøyde. Vi håper alle medlemmene forstår at klubben i denne vanskelige situasjonen trenger de inntektene vi kan få. Og at ingen derfor vil kreve treningsavgiften tilbake.

Vi skulle hatt Maximat-dugnaden i påsken. Den forsvant dessverre for oss, men vi har fått mulighet til å få den igjen senere i år.

Vi har også Salvasalg i år. Det starter første uka i mai. Vi håper situasjonen har normalisert seg mer da. Spillerne må selge sokker for 750 kroner hver. 

Dette er en klubbdugnad vi er helt avhengig av for å oppretholde et godt tilbud til alle våre medlemmer.

Vi jobber også med kiosken slik at den skal være åpen på alle hjemmekamper i år. Vi jobber med kiosklister slik at lagene får ansvaret for hver sin uke.

Kjenner du noen andre som kan bidra i kiosken? Gi i så fall beskjed!

Vi jobber med speaker til både herre- og damelaget i år. Er det noen som har lyst og mulighet, er alle hjertelige velkomne til å prøve.

Vi kommer også til å opprette egne lagkasser igjen. Inntektene blir gjennom loddsalg som går rett tilbake til respektive lagene. Lagene kan bruke lagkassa til hva de vil, enten det er pizzakvelder, innkjøp av like treningsdresser eller cuper. Inntekter til lagkassene vil vi trolig starte med å jobbe med til neste år, fordi situasjonen ble som den ble i år.

Vi jobber nå for fullt med Femsjøcupen 2020. Vi krysser fingrene for at det i august er kontroll på pandemien og at alle TTIF-foreldre setter av siste helgen i august. 

Målet er jo å lage verdens beste Femsjøcup. Da trenger vi dere med på laget.

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med meg, Torfinn.

 

Vil med dette ønske dere alle en god påske. Ta vare på hverandre og støtt hverandre!


0 Kommentar

Tistedal stadion stengt, her kan du sjekke hvordan du kan trene hjemme!

Postet av Tistedalens TIF den 15. Mar 2020

Tistedal Stadion er stengt

 

I disse tider med koronavirus ønsker vi ikke at Tistedal Stadion skal bli et samlingspunkt for barn og unge i området, og vi har derfor besluttet å stenge hele anlegget.

Vi skal være med på den felles dugnaden for å bremse og forhindre denne smitten. Vi ber om at våre medlemmer, og alle som holder til rundt Tistedal Stadion, om å respektere dette. Det skal ikke være noen form for aktivitet på våre baner frem til annen beskjed kommer. 

 

Hvorfor? 

I henhold til folkehelseinstituttets anbefalinger ønsker vi ikke at mange mennesker skal samles på et sted, selv om det er utendørs. Det er kanskje ikke slik at Covid-19 utgjør noen umiddelbar fare for akkurat deg, men samtidig kan du allikevel bli en smittebærer som utgjør en fare for spesielt eldre og andre med helseutfordringer fra før av.

 

Hvor lenge? 

Foreløpig holder vi stengt ut april. Denne siden vil bli oppdatert dersom stengingsperioden skulle forlenges.

 

Hva kan jeg gjøre for å holde meg i gang?

Vi har kontaktet Kjetil Andreassen, idrettsfaglærer og fotballtrener med UEFA A-lisens. Han driver nå KBAndreassen Coaching.

Han har utarbeidet to egentreningsplaner som våre spillere kan benytte. Dette har Kjetil gjort som en del av den felles dugnaden, og med et ønske om å hjelpe oss i TTIF. Samtidig ønsker vi å poengtere at vi ikke under noen omstendighet ønsker at dere samler dere for å gjennomføre dette. Skal du trene, så tren alene, eller med maksimalt én til to andre. Vurder dette fortløpende i henhold til nyhetsbildet, og avlys treningen dersom du får beskjed om å holde deg inne. 

Egentreningsplanene finner du i her for aldersbestemt og her for junior og senior. 

Lillestrøm Sportsklubb har også laget fine egentreningsplaner som du finner her.


0 Kommentar

Treningsopplegg styrke/utholdenhet jr/senior i TTIF

Postet av Tistedalens TIF den 15. Mar 2020

Det er limt inn tre ark, så bla helt ned på siden for å se alt. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline