Praktisk opplysning til alle spillere og foreldre på J17

Postet av Jenter 17 den 14. Jan 2016

Det er et ønske fra TTIF og Sportsutvalget at all hovedinformasjon blir gitt gjennom lagsiden til laget på TTIF's nye hjemmeide.

Dere får da et valg øverst i menyen, som sier som tidligere, våre lag, og dere bare klikker på den, så kommer det opp en «ny» side, hvor det er delt inn i seniorlag, ungdomslag og barnefotball. Under Ungdomslag, eller ungdomsavdelingen, så finner dere J17 og der skal all informasjon ligge.

Når dere kommer inn på J7 siden, så vil det være en kalender der, og det er den som også vil være den som er tilgjengelig for dere, når det gjelder treninger og kamper i tiden som kommer. Så, derfor må dere følge med her, og gå inn på kalenderen også.

Alt er ikke i orden på siden ennå, slik at alt fungerer ikke helt, men dette innslaget skal kunne komme opp, og jeg ber dere om å følge med her.

På grunn av at jeg ikke er flink nok til å følge med på FB og MSN meldinger som kommer inn, så ber jeg om at forfall blir gitt til meg på SMS til mitt tlf.nr. 91178066, og at dere også oppgir deres navn, slik at jeg kan legge dere inn i mine kontakter, slik at når det kommer et nytt forfall, en gang, så vet jeg hvem det er. Håper det lar seg gjøre.

Til slutt vil jeg minne alle foreldre om at det er foreldremøte på klubbrommet den 19.januar, kl.19:30. Det vil være representant(er) fra sportsutvalget på dette møtet, samt at treneren vil ha en informasjon om det som har skjedd til nå, og det som kommer til å skje i tiden fremover.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc