Cup og deltakelse til sommeren - kanskje først og fremst til dere foreldre.

Postet av Jenter 17 den 22. Jan 2016

Hei alle sammen, og takk for sist(møtet med foreldrene).

Det gjelder deltakele i cuper, men da spesielt cupen om sommeren, som gjerne er "hovedcupen", og som vi var innom på både foreldremøtet og møtet med spillerne tidligere.

Her er det en oversikt, med koblinger, og mine kommentarer:

Norway Cup, Tidsrom fra lørdag/søndag 30/31 juli - 6.august. Oppholdet kan bli av kortere art, avhenig av hvor langt vi kommer med lagene.

Det kostet i 2015 kr.1500 pr. påmeldt lag, og jeg regner med at det vil være aktuelt å melde på et 7 lag og et 11'er lag?

Jeg har bare priser fra i fjor, men de var som følger:

A-kort:
Påmeldingsavgift 1500 kroner pr. lag
A-kortet: 2300 kroner pr. person - jeg tror denne har gått opp med 100 kr.
Ekstra natt: 170 kroner pr. person


H-kort:

Påmeldingsavgift: 1500 kroner pr. lag
Singelrom: 5020 kroner pr. person - jeg tror denne er gått opp med kr.200,-
Dobbelrom. 3970 kroner pr. person - samme her, opp kr.200,-
Trippelrom: 3550 kroner pr. person

Det er en hel uke, og det er det dere må tenke på. Her blir man liggende på skoler, men det vet dere jo.

Her er koblingen til NC sin side: http://www.norwaycup.no/


Så har vi Oddebollen cup, som går i Uddevalla, på både kunstgress(noen kamper), men ellers på naturgress, like utenfor Uddevalla. Cupen går i tiden fra 5.august til 7.august, men vi drar ned på ettermiddagen/kvelden den 4.august. Overnatting skjer på skoler her også, med dekning av 3 måltider pr.dag, og svenskene har vært flinke til å lage god mat, må jeg få si. Turneringen er utfordrende, og kompakt, men med godvær, så er det en fin turnering, og kanskje den billigste.

Påmelding pr.lag er 1000 kr, og så koster det kr.800,- pr.person, som dekker da alt, mat og losji. Litt avhengig av hvor mange foreldre som blir med ned dit, eventuelt, så må vi leie inn en buss der nede, for å kjøre oss frem og tilbake til kamp, men det kostet ikke mye.

Her er koblingen til Oddebollen Cup: http://oddebollen.se/


Så har vi noe som heter ArosCupen, som går i Vesterås, i tiden 30.juni - 3.juli. Overnatting på skoler, og noen måltider(se under her..) om dagen, som de andre, og det koster kr.1400,- å melde på et 11'er lag og 7'er lag. Pr. person så koster det kr.1200,- for de som skal spille 7'er lag, og så kr.1400,- for de som skal spille 11'er lag. Måtidene er dekket opp som følger:

I deltagaravgiften ingår följande mat:

För 11-, 9- och 7-manna:
- Torsdag; Lunch och middag.
- Fredag-lördag; Frukost, lunch och middag.
- Söndag; Frukost och lunch.

Vi er da avhengig av transport fra Halden til Vesterås, det er ca, 40mil dit. En forholdsvis god turnering.

Her er koblingen til Aroscupen: http://www.aroscupen.se/


Så var det ønske om Cup i Danmark, og her har jeg kun ett forslag: Ibercup i Danmark, i Esbjerg, som går i tiden, 2.august - 6.august, og det er en internasjonal turnering. Priser har jeg ikke fått, da jeg må vente på svar her, men felles for denne og Cupen under, er at man kan overnatte på enten skole, Hostel eller hotel. Jeg skal fremskaffe priser.

Her er koblingen til Ibercup: http://scandinavia.ibercup.com/dk/

Så har du Vildbjerg Cup i Vildbjerg i Danmark, som går i tiden, 28.juli - 31.august. Her må det også hentes inn priser på forskjellige ting, men kostnaden med å kjøre ned, må vi ta selv, tenker jeg. En god turnering, ser det ut til ,men jeg har aldri vært der. Jeg skal fremskaffe priser, men har noe fra hjemmesiden deres: kr.1700,- DKK å melde på et 11ër lag, kr.1100,- å melde på et 5'er lag, eller kr.1400,- å melde på et 8'er lag faktisk. Pris pr. person i overnatting på skole er kr.895, DKK. Det er 9 måltider inkludert i prisen.

Her er koblingen til Vildbjerg Cup: http://www.vildbjerg-cup.dk/

Så er det cupen i Barcelona, som heter, Barcelona Girls Cup, med utreise fredag den 10.juni - og hjemreise tirsdag 14.juni, se selv programm og annet på siden som dere får kobling til under her. Kampprogramm på lørdag og søndag, hele dagen, fredag og mandag er fridager, og vi kan sikkert dra hjem på mandag, for det gis "åpning" for det, men fly er ikke lett.

Her er et utsnitt av kostnadene for selve turneringen:

4 days / 3 nights - 229 euros per person

  • Accommodation in 3***+ hotels (Aquamarina, Montagut or Onabrava)
  • Full board meals (breakfast, lunch, dinner) with mineral water included
  • Airport transfers (Barcelona El Prat or Girona)
  • Tournament medal for all players and coaches

Påmelding av lag koster er 199EUR pr.lag

Jeg har selv vært på dette stedet og kan absolutt anbefale det. Jeg lå på Aquamarina, et fantastisk hotel, og med meget god mat.

Jeg har ikke fått svar fra Norwegian ennå, men har fått fra SAS, men de kunne ikke gi oss noen flight hverken ned eller hjem, som passet. Jeg kommer også til å sjekke fly fra Gøteborg.


Koblingen til Barcelona Cup er som følger: http://www.barcelonagirlscup.com/en


Noen tanker til slutt: Cupene i Sverige er de billigste, og kanskje de vi kan få mest "nytte" av, i og med at jeg vil ha med meg alle spillerne, altså både 7'er og 11'er, om så mange blir med. Det er også, helt klart, de billigste alternativene.

Barcelona er mest "fristende" i forhold til opplevelse, og et minne for livet, spør du meg, men det kommer helt an på flyprisen, og den jobber jeg altså med, uten å ha fått det "rette" svaret ennå.

Vel, det var alt, så høre jeg fra dere. Dere kan sende meg mail på: johwes@online.no, eller ringe meg, om det skulle være noe, på mobil 91178066

Da regner jeg med at vi høres. Ha en fortreffelig helg.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc