NM Kvalifiseringskamper nå i våres 11'er fotball

Postet av Jenter 17 den 4. Feb 2016

Hei alle sammen.

Det er MEGET VIKTIG for meg å få vite at dere KAN stille og være med på kamper som er kommende dager, se også kalender på vår side. Her er datoene:

Søndag 14.februar - kamp mot Begby på Begby Kunstgress kl.18:00. Avreise senest 16:30 fra Tistedalshallen, denne er bestemt! Jeg fikk utsatt denne fra denne helgen som kommer til neste helg.

Søndag 21.februar - kamp hjemme mot Drøbak Frogn kl.18:30, men her kan det bli forandringer, da jeg ennå ikke har fått bekreftet tid og dato av de som har ansvar for baneoppsettet.

Søndag 6.mars - kamp hjemme mot Rapid Athene kl.18:30, men igjen, har ikke fått bekreftet tid og dato fra de ansvarlige for baneoppsettet.

Søndag 13.mars - her er det kommet en forespørsel fra Askim om vi kan spille denne dagen, og tiden vet jeg ikke ennå, men her trenger jeg svar fra ALLE om de kan være med.


Her gjelder det altså at jeg får en beskjed fra dere om at dere KAN eller ikke, da jeg ellers må jobbe med å flytte kampene. Vi må ha en "kjerne" i laget, ellers er det ikke noe vits å stille i kampen.

Dette svaret må jeg ha av dere snarest mulig, og det må også avklares for foreldre at der det er behov for kjøring, på bortekamper, så håper jeg at dere kan stille.

Jeg trenger svar fra dere jenter umiddelbart, på SMS til meg, 91178066, eller om dere sender meg en mail: johwes@online.no - om dere kan disse dagene - OG - jeg kan ikke få understreket dette nok - DETTE ER VIKTIG for hele laget.

Da hører jeg fra dere, og vi sees på trening i dag kl.18:00.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc