Tap for J16 laget i første kampen i Vårcupen/NM kvalifisering

Postet av Jenter 17 den 15. Feb 2016

Det ble vår første kamp sammen, jeg som trener for laget, som da er vårt lag i NM kvalifiseringen, men som i ØFK blir Vårcupen for jenter.

Vi tapte mot Begby på deres eget gress, men jeg vil bare si det med en gang, det BOR MYE I DETTE LAGET. Det ble en meget varierende kamp, sett fra vår side, og siffrene, med tap 7(8)-6. (årsaken til at det står 7 der er at dommeren sa 7, mens vi vitterlig tellet til at Begby scoret 8, men dommeren bestemmer jo...).

Vi fikk en nervøs åpning hvor laget lå altfor lavt og vi trakk på oss spillet. Etter 9 minutter lå vi under med 1-0. Mina utlignet dette, når vi "kom i gang" med "vårt spill", og Didi satte oss i ledelsen bare noen minutter senere. Herfra og ut 1.omgang, så fulgte lagene hverandre og vi gikk til pause med ledelsen 2-3, hvor Kaja H. scoret helt mot slutten av 1.omgangen.

2.omgang startet ved at vi plutselig ble veldig stresset, da de utlignet allerede i det første minuttet, og vi kom ikke i gang med spillet, men holdt ballen mer i luften og gav den bort gang på gang. Halvveis i 2.omgang så ledet Begby, utrolig nok, og da mener jeg utrolig nok, 6-3!

Så kommer vi "litt" i gang igjen, og Astrid skaper håp ved en scoring som bringer oss nærmere, og Didi scorer en gang til, men det blir ikke det spillet vi hadde lagt opp til, og vi "bommet", totalt på flere 100% sjanser, både i 1.omgang og 2.omgang. På slutten av kampen la vi om til 3 bak i forsvaret og disse greide seg bra, men vi greide ikke å benytte overtaket som vi da fikk, og fikk altså noen mål imot oss også, slik at sluttresultatet ble som det ble.

IGJEN, jeg holder FAST på, da vi allerede har kamp til torsdag, hjemme denne gangen, at det bor så mye i dette laget, at vi skulle ha vunnet, ,men tallenes tale taler jo for seg, slik sett.

Med noen enkle, forståelige grep, så vinner dette laget mange kamper i tiden fremover. Vår første kamp, og det ble også en prøve på hvordan vi kan spille og noe legges nok om, samt at noe blir som det er. Vi har et sterkt lag, med mange gode individuelle spillere og for laget og jentenes del, så TROR jeg på at dette bare vil bli mye bedre enn det som var i går. Vi har mye å gå på når det gjelder vårt forsvarsarbeide, samt det å angripe med "hele" laget.

Best på laget denne kvelden var Kaja Aasly Haartveit og Astrid De Graaf, sistnevnte så lenge det positive spillet holdt.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc