J16 laget vant sin første seier i Vårcupen/NM kval. i går, 18.februar med 3-0 over Rapid Athene

Postet av Jenter 17 den 19. Feb 2016

Vi kom fra en kamp mot Begby, hvor mye ikke stemte, men vi var mer forberedt denne gangen, og det ble til slutt en fortjent seier, 3-0, over Rapid Athene, som gav oss kamp helt inn til "døra".

Dette var en LAGSEIER, hvor ALLE fulgte sine arbeidsoppgaver og som dermed ble "kronet" med seier.

Første omgang, og særlig de første 20 minuttene, kunne like godt Rapid ha ledet, da vi ikke produserte noen særlige målsjanser, men hadde det meste av spillet. En god keeper og et godt forsvar, samt flaks, gjorde sitt til at vi slapp med skrekken.

Men, vi kom mer og mer med i kampen, og når Astrid løp fra alt på siden, og la inn foran mål, så var det for Sabina å sette den i mål, og dermed så ledet vi 1-0 etter 1.omgang.

2.omgang hadde vi nesten totalt balleinnehav, foruten en kort periode, hvor vi igjen blir stresset, men får roet det ned, ved hjelpe av flere spillere på midten, og igjen er det Astrid som legger inn foran mål, og Sabina som scorer.

Mot slutten settes spikeren i kisten, da Petronelle Olsen setter ballen inn etter et innlegg, og er påpasselig fremme på returen, og dermed sluttresultatet 3-0.

Vi har et stort forbedringspotensiale i utvikling av spillet vårt, men samholdet i laget og det faktum at HELE laget jobbet sammen i går, var det som gav oss seieren i denne kampen. Så skal vi videreutvikle oss, og komme enda sterkere tilbake til neste kamp, som blir like tøff, Drøbak-Frogn hjemme på eget gress den 10.mars.

Takk til alle de "eldre" spillerene som stilte opp på benken, og heiet laget frem. Vi kunne ikke benytte de denne gangen, fordi regelene er slik, men de var jammen sportslige, og sammen med Synne som følger med og oppdaterer. Flott gjort av alle sammen.

Jeg sa det bor mye i dette laget, og om de vil selv, så vil dette laget kunne gjøre det veldig godt i tiden som kommer.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc