Viktig informasjon om cup vår og sommer 2016

Postet av Gutter 2005 den 24. Feb 2016

Da er sesongen 2016 i gang og årets fotballcuper er valgt ut for våre lag. G 05 skal nå spille 7`fotball. Som informert om på foreldremøtet, er det viktig at spillerne kommer på kamper, og melder ifra i god tid dersom de er forhindret pga sykdom. Vi har meldt på to lag i serien, og er derfor avhengig av at hver eneste spiller stiller på kamper og cuper. Det betyr også mye for den sosialet ilhørighet og trivsel å delta på cuper og kamper. Vi trener jo for å bli gode og ha det moro sammen.

Følgende cuperer valgt ut så langt:
  • 14.-17. april EAT, MOVE, SLEEP CUP i Østfoldhallen.
  • Påmeldingsfrist 4. mars

Lagene skal spille 3 kamper i løpet av 3 timer. Kampoppsett og tidspunkt for oppmøte kommer så fort vi vet mer.


  • 7.mai Fredrikstencup, Strupe
  • Påmeldingsfrist 1. april
          Lagene skal spille minimum 4 kamper à 2x15 min. Kampoppsett kommer senere.

  • 5.-7. august Oddebollen, Uddevalla, overnattingscup.
  • Påmeldingsfrist 15.april.

Her kommer G05 første overnattingscup. Vi drar til Sverige og Uddevalla. Dette er en cup           som mange TTIF lag har deltatt på tidligere. Tilbakemeldingene er gode på arrangementet, og det er kort vei for foreldre for å komme ned å se. Se også på informasjon på www. oddebollen.se.

Spillerne skal innkvarteres på skoler. Sovepose og liggeunderlag må spillerne ha med seg. Det serveres 3måltider pr dag; frokost, lunch og middag. Søndagen blir det 2 måltider. Cupen kosterkr 800,- pr. spiller men vi oppmuntrer spillerne våre til en skikkelig innsatspå loddsalget og håper dermed å sponse hver enkelt spiller med en del avsummen.

Dette er en stor begivenhet som spillerne har sett fram til, og det er mange ting vi må avklare før en slik tur. Det er viktig med påmelding innen fristen, og så innkaller vi til et foreldremøte før sommerferien.

  • Alle påmeldinger skal gjøres til Glenn tlf 91392057. Husk fristene for hver enkelt cup. Meld gjerne ifra om alle cuper samtidig om dere vet om spilleren kan delta.

Oddebollen cup har bindendepåmelding.

  • Ta gjerne kontakt om det er spørsmål rundt ovenstående informasjon.

/Glenn
 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline