Følgende spillere skal møte til kamp i morgen, torsdag 10.mars og på søndag som kommer 13.mars, som er borte mot Askim

Postet av Jenter 17 den 9. Mar 2016

Følgende spillere møter til kampene som er igjen i Vårcupen/NM kvalifiseringen, dato 10.mars og 13.mars.:

Andrea Kalgren, Kaja Pernille Lund, Emma Koksvik, Andrine Strøm, Sofie Gilstedt Odberg, Nora Junett Nomel, Kaja Aasly Haartveit, Mina Elazhari, Caroline Ek Bønøgård, Sabina Muratovic, Astrid Hamsta De Graaf, Luna Dahl-Nielsen, Petronelle Olsen, Emilie Blytt, Kristine Suther Danielsen, Dielleza Ajvazi.

Dette er troppen, så langt, men det kan komme tillegg her, så alle må følge med, da det kan være noen jeg har glemt. Kristine kommer ikke til kampen i morgen, torsdag. Dere som står her, som er eldre enn 00, altså 16 år, eller blir 17 år, må være oppmerksom på at dette er J16 kamp, og dermed, må jeg "trikse" litt for at flere skal/kan spille. Det betyr at dere vil kunne måtte sitte på reservebenken, og da på grunn av årsaken nevnt over her. Vi kan KUN ha på 2 overårige spillere av gangen. I utgangspunktet så spiller de som er 15 og 16 år, med fast unntak av Andrea Kalgren.

Alle skal møte til kamp i morgen kl.18:30, og garderobe i hallen.

På søndag skal kampen gå i Askim og avreise fra Tistedalshallen vil da være senest, og aller senest kl.15:00, og det er viktig! Jeg håper at det finnes foreldre som kan kjøre. Kampen starter kl.17:00.

Som sagt så kan det og vil kunne komme endringer i troppen til søndag, så her forbeholder jeg meg retten å komme tilbake til den endelige troppen.

Alle møter imidlertid godt forberedt, slik som de skal, med å spise godt i god tid før kamp, og at dere sørger for å få i dere mat og drikke også etter kamp. Jeg regner med at dere er topp motivert, og så skal vi sammen sørge for å gjøre en god kamp. Vi sees.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc