Vi manglet målet i kampen mot Drøbak-Frogn

Postet av Jenter 17 den 11. Mar 2016

Det var med en viss ekstra spenning jeg så frem i mot kampen mot Drøbak-Frogn. Drøbak-Frogn har en egen evne til å skaffe til veie gode lag, og derfor var jeg litt mer spent denne gangen.

Men, la meg si det med en gang. Årgangen, når ALLE er der, på J16, er meget god, og med alle spillerne fra J17, og når de er samlet, så blir det et godt lag i serien i ØFK i år. Det er jeg temmelig sikker på, om vi fortsetter med det som jentene gjør nå. Kampen mot Drøbak-Frogn viser at vi holder tritt med de beste, når vi er på vårt beste, og gir alt.

Kampen mot Drøbak-Frogn var meget god fra vår side, og hele første omgang så presset vi Drøbak tilbake på banen, og de greide bare ved noen få tilfeller, å bygge opp et angrep. Det samme fortsatte i 2.omgang, men i en periode ble vi veldig stresset igjen, og da rotet vi bort ballen for mye, og i stedet for å spille ballen, ble det mye ukontrollert spill, og ikke slik som vi hadde spilt, frem til da.

Vi har en utfordring, og det er å sette ballen i mål. Til tross for et stort overtak, som skulle gi uttelling i form av mål, så kommer ikke dette, og det er en utfordring vi må ta på treningene fremover.

Bakerst på banen, var Andrea Kalgren, som keeper, god, og reddet oss virkelig da Drøbak fikk komme alene med henne helt mot slutten av kampen, hvor vi spilte mindre bra, som nevnt over her.

Det er første kamp jeg har sett Kaja Lund, og det var en stor glede. Hun er en stor spiller for oss, og kommer til å gjøre mange gode kamper, og det var en glede å se henne i aksjon. Emma Koksvik og Andrine, utgjorde forsvaret vårt, ved siden av Andrea, og gjør en god jobb sammen. Nora Nomel, som kommer inn for en skadet Andrine, gjør også en god jobb i forsvaret og gjør som hun har fått beskjed om, og det er veldig bra.

Vi har kanskje noe av den beste midtbanen, uten at jeg skal si det høyt, men med spillere som Kaja Haartveit, Mina, Astrid, Caroline og Sabina, så skal det "litt" til for at noen skal kunne "matche" dette, men det for tiden vise.

Sabina ble flyttet ned som anker på midten, etter 1.omgang, og det fungerte veldig godt, og det er helt klart at her kom hun mye mer til sin "rett". Kaja H, og Mina - de kjempet og slet i hele kampen, men mister litt konsentrasjon mot slutten av kampen, men er med på å "bære" laget fremover.

Emilie Blytt fikk prøve seg for første gang på lenge, og er et friskt pust i laget. Så får vi prøve å utnytte hennes egenskaper enda bedre i kampene som kommer, og få det enda mer strukturert.

Fremme blir nok Luna Dahl-Nielsen litt for alene, og dessuten må vi ta det vi lærte i dag, at vi ikke scoret, på de sjansene vi hadde, i treningen som kommer, for allerede på førstkommende søndag er det kamp igjen, og igjen er det en god motstander på den andre siden, Askim FK.

Sofie Odberg fikk en uvant rolle, men i 2.omgang fungerte dette meget godt, og hun klarte seg bra her.

Jeg avslutter med det jeg startet med, TTIF har et godt lag her å bygge videre på, og det er bare å utvikle spillerne, og få et miljø, så vil dette kunne bli meget, meget bra. Synd at vi ikke greide å score, trass i et stort overtak, men det får vi ta lærdom av, og så skal vi først ta neste kamp, på førstkommende søndag.

Håper forresten at foreldre kan kjøre på søndag. Vi må, som tidligere skrevet på denne siden, dra aller, aller senest klokken 15.00, om vi skal rekke å gjøre oss klare til kamp. Alle som skal møte har fått beskjed, og det blir kun EN endring, og det er at Luna ikke kommer med oss denne gangen.

Lykke til jenter!!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc