Første seriekamp til onsdag, borte mot HSV2 på onsdag kl.19:45. Avreise HJORTSBERG SKOLE, Parkeringsplassen(etter ønske), kl,17:30

Postet av Jenter 17 den 11. Apr 2016

Hei alle sammen.

Etter eget ønske, og slik som dere har vært vane med, så blir avreisene i tiden fremover, om ikke annet blir gitt beskjed om, fra HJORTSBERG SKOLE og parkeringsplassen der, foran skolen. Da kampen skal starte kl.19:45, så skal vi dra fra Hjortsberg Skole kl.17:30, slik at vi har god tid til å komme frem til Vestby Arena, som ligger oppe ved den nye ungdomsskolen. Adressen er Solerunden 10, 1540 Vestby. Det er skifting på skolen, i kjelleren der, med direkte utgang til banen.

De som skal møte til kampen for 11'er laget er som følger:

Andrea Kalgren, Kaja Lund, Kristine Suther Danielsen, Andrine Strøm, Emma Koksvik, Sofie Gildstedt Odberg, Nora Nomel, Astrid De Graaf, Mina Elazhari, Caroline Bønøgård, Emilie Bønøgård, Kaja Aasly Haartveit, Sabina Muratovic, Synne Hauge, Emilie Blytt, Petronelle Olsen, Dielleza Ajvazi.

Det er en tropp på 17 spillere, og alle kan ikke regne med å få like mye spilletid(eller kanskje ikke spilletid denne dagen), men fortsatt må jeg se hvordan laget greier å fungere sammen, og hver for seg. Dessuten har erfaringen vist seg at det oppstår skader, og da trenger jeg de som kan og vil. Ingen vil ha noe "klippekort" og være "sikre" på laget, med noen få unntak, som vi ikke kan unnvære, eller la være å bruke. Men i utgangspunktet så kan alle spillere få prøvd seg i løpet av sesongen.

Sørg for å spise godt og med proteinrik mat ca. og senest 2,5 timer før kamp, og ha med drikke og mat til etter kamp, som er like viktig. Dette siste er bare et "vennlig råd", og ikke noe pålegg, da hvert menneske har forskjellig rutiner i livet, og forskjellig fysiologiske behov, men det er tatt etter min lærdom og erfaring.

Forfall meldes umiddelbart til meg på SMS, 91178066.

NB. HUSK DRAKTA DERES; SOM DERE HAR FÅTT UTDELT, sammen med strømper og fotballsko, selvfølgelig...

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc