Det blir ODDEBOLLEN CUP i sommer, i tiden fra 5/8 - 7/8, i Uddevalla, Sverige.

Postet av Jenter 17 den 11. Apr 2016

Til alle spillere og foreldre.

Jeg og vi som lagledere, har måttet ta et valg i forhold til deltakelse i Cup i sommer. Vi vet at ønskene har vært mange, og særlig var turen til Barcelona noe jeg hadde sett frem til. Jeg tror jeg fikk inn SYV svar fra forskjellige, og det er bare å innse at både toget og flyet til Barcelona har gått, for lenge siden. Årsaken er at det ble for dyrt, og at det nok må planlegges på lengre sikt, når vi vet at det er noe vi absolutt VIL.

Vi har en sammensetning i laget som spenner seg fra at enkelte jenter fortsatt er 14 år, men blir 15 år i år, og den eldste er 18 år. Vi har dermed et stort "spenn" i alder, og det har vært vanskelig, etter min mening og vurdering, hvilken Cup vi skal delta i. Problemet, slik jeg etterhvert så det, var at alle Cuper hadde et alderstrinn på enten J16, hvor vi da ville bli får "få", og neste alderstrinn var J18, som da altså er jenter fra 18 år og oppover. Dette siste "alderstrinnet" eller klasse, altså J18, vill nok flere av spillerne kunne "klare", men min erfaring og mening er at totalopplevelsen kanskje ikke ville bli så god, da motstanden kanskje ville bli litt vel stor. Men det har vært en vurdering, som jeg har vurdert, sammen med de andre rundt laget, at Oddebollen er den "beste", rent sportslig sett. "Aldersspennet", og det faktum at de fleste Cupene, hadde aldersklasser på J18, og de andre var for unge klasser, så sto Oddebollen Cup igjen, som den eneste(så langt jeg kunne klare å finne ut), som kunne dekke inn våre spillere.

Dette var ikke førstevalget, men min oppgave er å ta vare på spillerne og deres sportslige og miljømessige opplevelse, og at det skal bli en god opplevelse, for de fleste. Derfor ble det slik at Oddebollen Cup, er den Cupen vi går for i år. Jeg vet at det ikke vil mangle på den sportslige utfordringen, da vi møter GODE lag, og blant de beste i Sverige. Miljøet i gruppa sørger jo jentene selv for, og med ALLE med, så blir dette en opplevelse man vil huske.

Så er det snakk om vi kan stille med både 11'er og 7'er lag, og det er KUN spillerne og deres mulighet til å være med på denne Cupen, som kan bestemme dette. Derfor må det gis tilbakemelding til meg, Johnny Westby, eller Cathrine Strøm, innen den 25.april.

Oddebollen Cup, er en cup TTIF har deltatt på i mange år. Vi blir innkvartert på skoler, og kampene går på naturgress, med noen få unntak. Gustafsberg, som er et bade - og natursted like utenfor Uddevalla, er stedet hvor de fleste kampene vil gå. Cupens arrangør har alltid laget god mat, og kostnaden for å delta pr. spiller, er kr.800,-.

OBS! Cupen går fra den 5.august, men vi drar nedover på ettermiddagen torsdag den 4.august, da kampene begynner tidlig på fredag.

Etter at påmelding er kommet inn, så vil vi ta en beslutning på om det blir både 11'er og 7'er, og jeg må jo bare si at jeg HÅPER at vi får med ALLE, da det kan bli en veldig morsom og god opplevelse, slik jeg ser det.

Hva Oddebollen Cup er, kan dere gå inn og se på her: http://www.oddebollen.se/
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc