Det ble uavgjort i serieåpningen borte mot HSV2

Postet av Jenter 17 den 14. Apr 2016

I vår første seriekamp så møtte vi HSV2 på Vestby Arena, som er et flott anlegg. Vi var i utgangspunktet godt forberedt, men det ble noe anstrengt og stressete over vår innsats, og vårt eget spill fikk aldri "satt" seg ordentlig.

Vi etablerte ikke det spillet som vi har trent på, og det var nok litt skuffende for alle sammen, for vi skulle ha slått HSV2. Det er HSV2 som går i ledelsen etter at vi mister ballen i midtbaneleddet og HSV's sitt spill var å "lempe" ballen i bakrommet, slik at deres "våpen", en rask spiss, kunne løpe fra våre jenter. Dette greide de EN gang i løpet av kampen, men det var nok i dag, desverre. 2.omgang "styrte" vi, og særlig de siste 20 minuttene hvor vi tok helt over, som sagt, uten å få til det samspillet i laget som vi skal og må ha. Vi har flere som må gjøre samtidige bevegelser, og dermed kunne gi "ballinnehaver" flere alternativer.

Etter 7 minutter i 2.omgang får Kaja Aasly og Didi kjempet til seg ballen ved HSV sin 16,5 meter og Caroline Bønøgård setter ballen inn bak en utrusende keeper, og dermed 1-1. Vi hadde flere "tilbud", men vi lyktes ikke, og først og fremst skyldtes dette at vi ikke roet ned, spilte mer ball, og fikk til vårt eget "possesionspill".

Styrken i laget ligger i den bakre 4'eren, med Kaja Lund som frontfigur, med de andre like bak. Andrea stod en god kamp for oss, og er godt med i denne kampen. Kaja slet med en "tretthetsskade", og jeg håper hun kommer seg ut av den, etter dager med mye belastning. Håper at dager med fri, og uten belastning, kan gjøre at hun er i god form til søndagens kamp i Adidas Cup.

Fremover i laget var Kaja Aasly Haaartveit god, sammen med Astrid De Graaf og Sabina Muratovic. Caroline Bønøgård var den eneste som holdt "bredden", men ble også litt borte, og kom mer til sin "rett" når hun kom inn i midten, i 2.omgang. Hun er jo en ressurs som må brukes, så her må vi se på løsninger.

Helt fremme gjorde "Didi", som vi kaller henne, en godkjent jobb, og kanskje den beste kampen for oss, men har og skal ha mer å gå på, i forhold til å true det bakre rommet hos motstanderen.

En første kamp av mange, og det er bare " å brette opp" ermene, så får vi jobbe med arbeidsoppgaver i tiden som kommer. Neste kamp er som sagt allerede til søndag den 17.april i Adidas Cup.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc