Jentene vant mot Drøbak-Frogn på Tirsdag den 19.april

Postet av Jenter 17 den 24. Apr 2016

Det var flere gledelige ting som oppstod i denne kampen. Det er spesielt tre ting, og de er som følger:

  • Kaja Lund, til tross for skade, spilte en av sine beste kamper, og var vår beste spiller i denne kampen
  • Synne Hauge kom inn og viste, etter et langt og vanskelig skadeavbrekk at hun snart er tilbake på de "store høyder", som hun var før dette lange skadeavbrekket. Det var morro å se og det gledet meg veldig
  • En laginnsats av de sjelde, noe jentene stod for selv. Når det presset på som verst i 2.omgang, så "reiste" jentene seg igjen, og stod kampen ut - og ENDELIG, som kom det et FELLES kamprop på slutten som viste at seieren var FELLES

Vi styrte det meste i 1.omgang, og Drøbak, til tross for at de er et god lag, kom ikke til de aller største sjansene, men når det er sagt, de har et godt lag, og det skal nok vi alle få merke i et eventuelt gjensyn.

Men tilbake til oss selv, som valgte å støtte opp om Dielleza denne gangen, med en såkalt "hengende" spiss. Så gjorde også Dielleza en godkjent kamp denne gangen, og scorte både 1-0, og 2-0, i 1.omgang, som var gode prestasjoner etter god jobb av laget som en helhet.

I 2.omgang byttet vi "Didi", med Luna Dahl Nielsen, som vår fremste spiss, som er en litt annerledes spillertype. Hun er mer "rett på mål", og det kom noen gode gjennomspill til henne, fra både Mina, Astrid og andre, som gjorde at det til tider ble vanskelig for forsvaret til Drøbak, da det virkelig var et "hurtigtog" som var der fremm, i vår Luna, som sprang fra alt og alle, og scoret da også til slutt vårt tredje mål, og dermed sluttsiffrene 3-1.

I 2.omgang hadde Drøbak bestemt seg for å presse oss høyere og det var litt skuffende å se at vi ikke greide å stå "opp" mot dette så godt, som jeg vet at laget kan, om alle drar i samme retning. De presset oss til tider tilbake på banen og leddene våre hang ikke sammen, samt at noen ble veldig slitne, etter mye jobb. Men, heldigvis, bakerst hadde vi Andrea, som fortsatt viser "gryende" form, og var våken og reddet oss flere ganger, selv om Drøbak "fikk lov til", å score på en straffe, som også Andrea var i rett hjørne på!

Ellers så fikk jeg se en bakre 4'er, som overbeviste meg på flere områder. Foruten Kaja, som er nevnt, så spilte både Sofie og Nora, begge en meget god kamp, og kanskje deres beste for laget, så langt. Andrine er sikker og ryddet opp så lenge som hun orket med sin skade.

Mina er en stor ressurs for laget, men hun også ble sliten, men mot slutten av kampen viser hun sine "kjempekrefter", slik jeg ser det, og er med på å "løfte" laget til den viktige siste innsatsen. Sabina, Caroline og Astrid gjør også en meget god kamp, og jobbet og slet igjennom hele kampen. Caroline la ned mye jobb på midten, mens Astrid jobbet på kant. Sabina har mange kvaliteter, og når vi får "styrt" disse inn for det beste for henne og laget, så vil hun være en av våre beste spillere, hele tiden. Synne er nevnt, og for meg, spesielt, som har fulgt henne i skadeperioden, så var det et stort fremskritt for henne i denne kampen, og det er bare å glede seg til fortsettelsen.

Tusen takk jenter for en god kamp, og den gleden dere viser hverandre etter at kampen er vunnet. Dere er et godt lag SAMMEN.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc