Storseier for J17 laget mot Mysen 26.april på bortebane

Postet av Jenter 17 den 27. Apr 2016

Jeg sa på forhånd at jeg så dette som en av våre "nøkkelkamper", da jeg visste at dette er kamper vi må og skal vinne!

Og vi kom til Mysen, uten flere av de antatt "beste" spillerne, men det gjør ingen ting, når alle andre "trår" til og gjør det slik at det ikke merkes at noen er borte!!

I sluttprotokollen for kampen står det 0-14 til TTIF sitt lag, og følgende scoret:

Kaja Aasly - 6 mål

Mina - 4 mål

Emilie Blytt - 2 mål

Synne og Petronelle scoret hvert sitt.

Ballen fikk gjøre det meste av jobben i 1.omgang, og vi ledet 0-3 allerede etter 15.minutter. Vi fikk mye rom, og med bevegelse på midten, fra Mina sin side, og flere, så ble rommene enda større.

Mysen hang desverre ikke med, men jeg tror nok at vi møter et annet lag når vi kommer til høsten, for å si det slik. De er et ungt lag, men vil komme seg de også.

Vi gikk av banen etter 1.omgang etter å ha vært totalt overlegne, og skulle ha scoret enda flere, men det stanset på 0-10, etter 1.omgang. Vår keeper, Andrea, hadde knapt vært nær ballen.

2.omgang ble ikke så god som første og vi scoret KUN 4 mål i 2.omgang, som skyldtes ukonsentrasjon og upresisheter, for vi hadde, etter at jeg tellet, 8 KLARE målsjanser, som i andre kamper vil være mye mer viktig, at de "sitter", enn i dag. Så her må det mer konsentrasjon og presisjon til, for at vi skal vinne jevne kamper.

Det er første gang vår bakre 4'er ikke var presset, og med Kristine i en midtstopperposisjon, så var det jo også litt rart for henne, men i denne kampen gikk det greit. Emma, Andrine, som kom inn i 2.omgang, og Sofie, gjorde alle en god jobb, og gjorde den så godt at Andrea ikke fikk de store utfordringene i denne kampen. Nora Nomel var nesten helt "outstanding" i denne kampen, og var, ved siden av Kaja Aasly, Emilie Bønøgård og Mina, de beste spillerne på laget.

Men, kampen viste at vi har mer "å gå på", og det å kjenne hverandre og være i bevegelse hele tiden, som vi fikk trent på i denne kampen, må til også i andre tettere kamper, som f.eks. til kommende mandag, hvor Rapid Athene står på den andre halvdelen, og dermed er det en helt annen motstander, og da må både pasninger og presisjonene være der.

For meg som trener, er det herlig å se den gleden dere utstråler, sammen, og at de som gjorde det godt i forrige kamp, fortsetter den gode trenden. Jeg ønsker dere lykke til videre, og fortsett slik!




Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc