Kunne ha godt begge veier.

Postet av Senior Damer den 13. Mai 2016

En liten intern revansje lå i lufta hos TTIF damene etter forrige ukes tap i hovedstaden. Vi skulle ut å presse, holde trykket oppe og gi Bækkelaget hard kamp om poengene.

Før kampen starter.

Dommeren blåser i gang kampen og det merkes tidlig at noe ikke stemmer. Planen om å presse høyt blir forstått av noen, men ikke hele laget. Det blir ujevnt mellom lag delene, jeg prøver å rope "press sammen" flere ganger. Ser hoder nikker til kommentaren, men ingen klarer helt å ta ansvaret. Når vi først vinner ballen, sparker vi den bort og opp i bakrommet til Bækkelaget. Noe er definitivt ikke på sin plass. Ser at Bækkelaget oppsøker vårt bakrom, men lykkes ikke helt med det. Venstre siden til Bækkelaget er sterk og kommer flere ganger gjennom der. Vi befinner oss i en dårlig kollektiv rytme.

Scoring til Bækkelaget etter 4 min på deres første corner. Og kommer igjen veldig nærme på deres andre corner. Det ser ikke bra ut for oss, men jeg vet at vi enda ikke har startet vårt spill, jeg bare lurte på når vi skulle gjøre det. Så skjer det etter ca. 10 minutter spill, jentene spiller enkle pasninger til hverandre, lar ballen gå sideveis og tilbake. Snakker sammen og beveger seg sakte fremover som et lag, mister ballen, men vinner den fort tilbake. En pasning frem, en til siden og så tilbake, pasning til spiss som legger igjen til midtbanen som skyter, keeper redder og treffer tverrligger og så til corner. Er vi igang nå? Corner scorer vi nesten på. Så ser jeg det, laget bare puster lettet ut, virker nesten overrasket over å ha kommet til de to sjansene. Tror problemet ligger der, vi må ha mer trua på oss som lag. Vi er nødt å gå tilbake til kampen vi hadde mot Borgen, der nervene, innstillingen og spenningen var på sitt høyeste og vi løp for hvert øyeblikk i kampen. Dette ligger i vårt hode, for at etter corneren var vi tilbake til starten. Ujevnheter over hele banen.

Bækkelaget scorer igjen, og dette var etter et fint angrep fra dem. Jeg gjør tre bytter, noe som var tiltenkt fra starten for å holde intensiteten og løpingen oppe.

Vi scorer på corner etter 30 min spill. Et godt slått corner som blir headet en gang og så to ganger mot mål, der den til slutt havner hos Angelika som setter den i mål. Nå er det kamp igjen, jentene er inspirert og kjører på videre. Vi får to nye sjanser til å score, et av dem var en 100% sjanse. Så det kunne ha stått 3-2 fordel oss til pause, men Bækkelaget hadde også sine store muligheter. Så det kunne også ha stått 1 – 4.

Men 1 – 2 til pause er et godt resultat i forhold til hvordan jentene hadde prestert.

Jeg påpeker manglene i laget og minner dem om at kampen er langt fra over og at målet i fortsatt er å holde nivået og løpingen oppe i 45 minutter til. Her skulle vi slite ut Bækkelaget.

Min plan fra start var at vi kom til å vinne kampen de siste 20 min. Men måtte først sørge for at forspranget ikke ble noe større til Bækkelaget. Har rotert og spart på spillere under hele kampen, om dette er noe lurt for jeg svar på Mandags treningen fra jentene.

Bækkelaget er dødelige effektive i andre omgang. De for maks seks sjanser i andre omgang og scorer på tre av dem, de fleste kommer etter dødballer.

De siste 25 minuttene er det kun enveis kjøring fra vår side. Vi presser og presser og kommer til flere muligheter. Men vi klarer ikke å sette ballen i mål. Bækkelaget prøver seg på kontringer, men blir for det meste avblåst for offside. Vi eier banespillet, kommer til innlegg på innlegg, men har kun få stykker i feltet til å avslutte. Laget mistet mer og mer trua etter hvert bom vi hadde. Jo større sjanse, jo større fortvilelse var det å se. Dette ble en ny tung dag på banen, men denne gangen tror jeg jentene sitter med en følelse på at noe manglet. Vi for finne ut hva det er for noe, så skal vi kunne komme sterkere tilbake fra dette. Vi må som lag overbevise oss raskere før en kamp at vi er mer en gode nok for dette nivået. Tapet mot Frigg føltes mer rettferdig en gårdagens 1 - 5 tap mot Bækkelaget.

Her kommer Bækkelaget på sine angrep.

3 stjerner går til debutant i 3 divisjon Kaja Aasly Haartveit. For et innhopp og for en kamp av Kaja. Det eneste jeg så i Kaja når hun kom ut på banen, var sult. Sulten på å ville gjøre det bra. For en motor denne jenta visste, hun løp og jaget og spilte laget til flere gode posisjoner. Hun tapte en duell og vant resten. Eneste grunnen til at hun vant duellene, var fordi blikket hennes var limt fast på ballen og ga seg ikke før hun fikk den. En meget meget sterk prestasjon av ung jenta, og jeg vet at det var flere på laget som lot seg imponere og inspirere av henne.

2 stjerner går til Heidi Andersen. I likhet med Kaja, var Heidi veldig slitsom for Bækkelaget å forholde seg til. Hun løper masse, beveget seg riktig, spilte sine nærmeste gode og skapte flere sjanser på egenhånd. En god kamp av Heidi.

1 stjerne. Mari Kjorstad. I første omgang ble Mari litt usynlig, fikk ikke så mye å jobbe med. Men i andre omgang kommer hun inn den siste halvtimen og bare gjøre livet surt for venstre backen til Bækkelaget. Kommer seg til flere innlegg og noen sjanser. Viser interesse på å ville ha ball og gjør fine bakroms bevegelser. + veldig god i gjennvinningsfasen.

Laget:


Neste kamp

Dato 19/05-2016 kl. 19:30 Borte mot Auskog-Høland


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline