Pakking på MaxiMat Nordby

Postet av Tistedalens TIF den 28. Feb 2016

TTIF Fotball har fått videreført sin sponsoravtale med MAXI MAT på Nordby.

MaxiMat Nordby

Avtalen har en ramme på ca 600 000,- over en treårsperiode og vil gi kjærkomne kroner både til lag, spillere og klubbkassa. Ballaktivitetsdag for barnehagebarn, Ormtjernløpet – Råtassen, Femsjøcup og Jentedagen er arrangementer Maxi Mat ønsker å støtte oss med.

Avtalen er todelt, èn del gjelder sponsing direkte til våre arrangement etc… , og èn del gis i form av en arbeidsoppgave hvor TTIF’s medlemmer pakker varer ved kassene på travle handledager. Til sammen dreier det seg om totalt 10-12 dager pr år.

I 2016 vil medlemmer i TTIF ha mulighet til å tjene penger ved pakking i dagene før påske, en lørdag i mai og fire lørdager før jul. Pengene man tjener vil gå direkte til spilleren og kan f.eks. brukes til betaling av egenandel i cuper, til lagtreningsdress o.l.

Neste runde med pakking er lørdag 14. mai, fra kl. 12 til 18. Oppgaven er pakking av varer ved kassene.

Gi Lill beskjed snarest på mob.nr 926 17460 eller mail lmt@halden.net, om du/dere kan være med!

MaxiMat Nordby


0 Kommentar

Bekkevold til Sarpsborg 08

Postet av Tistedalens TIF den 17. Feb 2016

TTIF`s Emilie Bekkevold har lenge vært ettertraktet av distriktets beste klubb, Sarpsborg 08. Emilie har før denne sesongen valgt å prøve seg i Sarpsborg og har debutert med to treningskamper. Den ene var mot Lyn, et lag med overvekt av undomslandslagsspillere. Emilie får stadig nye erfaringer og håper på å en dag selv trekke på seg den norske landslagsdrakta. Vi ønsker Emilie lykke til og takker for alle gode minner i Dærn.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline