Årets spiller 2014

Postet av TTIF Fotball den 21. Nov 2014

Årets spiller er en pris som henger høyt og som nå deles ut for 7. året på rad. I år var det to rimelig unge spillere som gjorde seg fortjent til prisen, nemlig Dan Henrik Haugen og Kaja Aasly Haartveit. Her er begrunnelsen.

Årets spiller for gutter

Årets spiller for gutter er en spiller som har imponert gjennom det siste året. Spilleren har vært strålende på eget lag, men har også imponert der han har hospitert.

Denne gutten er alltid på Tistedal stadion og er en positiv og flott type.

Spillerens ferdigheter er lysende og overblikket og roen i spillet er det som kjennetegner denne gutten, til tross for hans unge alder.

Han har lagt en imponerende sesong bak seg, og er tatt ut på både Haldenalliansens lag for et år eldre spillere og på kretslaget i sin egen årgang.

Årets spiller for gutter er Dan Henrik Haugen

Årets spiller for jenter

Årets spiller for jenter har gjennom hele året vist sitt høye nivå.

Denne jenta er på mange måter et forbilde for de andre jentene i klubben, først og fremst på grunn av sin enestående holdning til omgivelsene der ho alltid lar laget komme først og alltid stiller opp.

Spilleren har en helt egen evne til å ta ut sitt ytterste og presterer alltid best utover i kampene, når andre begynner å bli slitne.

Jenta er en ledertype på og utenfor banen og har vært en viktig faktor for utviklingen til sitt lag og sine medspillere.

Spilleren har 62 kamper i løpet av året og har skåret 64 mål. Spilleren var overlegen i vårsesongen og har vært stabilt god i høstsesongen.

Spilleren oppfyller alle kriterier, og bidrar til klubben så ofte hun kan, på tross av lang reisevei.

Jenta har klart seg godt på G 15, til tross for at ho er ett år yngre enn sine motspillere.

Vi gratulerer Kaja Aasly Haartveit som Årets jentespiller i TTIF.