Litt info. om Roma turen.

Postet av Senior Menn den 10. Feb 2017

Nå nærmer Roma turen seg!!

Fredag 3.mars. Avreise fra Tistedalshallen kl.03.00. Bussen kjører over Nybo-Brødløs. (250 kr pr.pers tur/retur).

Gardermoen: SK4713 G 03MAR Oslo-Roma* 0700 1005

Mandag 6.mars: FIUMICINO. SK4714 G 06MAR Roma-Oslo 2020 2330

Gruppesportspris tillater 2 stk bagasje à 23 kg pr person. Sportsutstyr som f.eks skipose eller golfbag kan inngå som 1 av 2 tillatt bagasje såfremt vekten ikke overstiger 23 kilo.

Vi skal bo på Trilussa Palace Hotel Congress & Spa i Trastevere. Vi har bestilt 6 dobbeltrom-506 euro pr.rom for 3 dager, og 3 familierom(for 4 personer)-629 euro pr. rom for 3 dager. Hotellrommene betales ved ankomst til hotellet. Frokost er inkludert i prisen.

I tillegg må alle betale en byskatt på 18 euro for oppholdet.

Har fordelt rommene slik:

1. Bjørn og Ulf. 2. Reidar og Torfinn.

3. Trygve og Rune. 4. Jan F og Henning.

5. Jan S og Frode. 6. Trond E.

7. Dag Morten, Morten, Christian og Jan Egil.

8. Morten S, Bjørge, Tom Hermann og Michael.

9. Trond. John Harald, Kjetil og Bjørn Chr.

Vi skal få med oss toppoppgjøret mellom Roma og Napoli lørdag 4.mars kl.15.00!


Middag fredag 3.mars kl.19.30: Piazza della Scala, 58/61, 00153 Roma

Middag lørdag 4.mars kl.20.00: Impiccetta, Via dei Fienaroli, I-00153 Rome

Middag søndag 5.mars kl.21.00: Da Fabrizio a Travestere. Via di Santa Dorotea, 15 (Trastevere)


Vi sjekker ut muligheten for en byvandring med Anders Hornslien på søndagen.

"Anders Hornslien har bodd i denne fantastiske byen de siste 10 årene og hans forhold til byen er absolutt en evig forelskelse. Og nettopp derfor blir han aldri ferdig med å utforske den. Uansett hvor mange ganger man har besøkt Roma får man alltid se en ny side sammen med Anders. Hans byvandringer er blitt svært populære. Han tar ikke paver og keirserekker på rams men han tar oss med i en reise gjennom Italias og Romas historie og hverdag, kultur og ukultur, han forteller om politikk, mafia, fotball og ikke minst italienernes lidenskapelige forhold til mat og vin."Før kampen: TTIF - Kvik Halden 2

Postet av Senior Menn den 20. Okt 2016

På fredag kl. 18:00 spiller vi sesongens siste kamp. Kampen går på kunstgress og seier betyr at vi holder oss i divisjonen, mens med uavgjort eller tap er vi avhengige av hjemmeseier i Borgen - Mysen for å overleve.


Før kampen ligger vi på 9.plass på tabellen, 1 poeng bak Kvik Halden2 på 8. plass. På 10. plass ligger Mysen med like mange poeng som oss, men med dårligere målforskjell. En uhyre spennende avslutning på sesongen. At motstanderen er Kvik Halden 2 gjør kampen enda mer prestisjefylt. Siden Kvik2 også er avhengige av seier for å være garantert spill i neste års 4. divisjon, forventer vi å møte et tilnærmet A-lag. Vi stiller en slagkraftig og skjerpet gjeng som skal gjøre alt for at poengene blir igjen i Dærn. Singe-linge!To tap og en storseier for seniorlagene

Postet av Senior Menn den 18. Sep 2016

Råde - TTIF: 4-1 (3-1)

1-0, Råde
2-0, Råde
3-0, Råde
3-1, Anders Wik
4-1, Råde


Vi stod ovenfor en tøff oppgave i bortekampen mot serieleder Råde. Vi kom greit i gang spillemessig og skapte noen halvsjanser i starten, men ble brutalt straffet av hjemmelaget. På de to første sjansene gjorde de både 1-0 og 2-0. Et skudd fra spissen av 16-meteren snek seg under Joachim, som gav Råde ledelsen. 2-0 kom etter at de hadde headet et innlegg på bakerste inn igjen i feltet. Vi heva oss litt utover i omgangen, men måtte se 3-0 bak oss etter ca 30 minutter. Ved begge anledningene var vi for lette i duellene, pluss at vi ikke var flinke nok til å markere foran målet. Like før pause reduserte vi til 3-1 ved Anders Wik, der Wik selv snappet en ball i midten, satt fart og sendte Faraasen Olsen gjennom. Skuddet ble reddet, men Wik fulgte opp returen og plasserte den sikkert inn.

Vi gjorde et ærlig forsøk på å snu kampen etter pause, men maktet aldri å sette Råde under særlig press. Vi hadde noen skuddforsøk og innlegg etter å ha kommet rundt på kant, men skapte ikke gode nok muligheter. Mot slutten sendte vi opp flere mann i et siste forsøk på å snu kampen, men da kontret Råde inn 4-1. Kort oppsummert en middels prestasjon etter en fryktelig start på kampen.

Greåker - TTIF2: 6-0 (3-0)


Denne går fort i glemmeboka. Vi startet med 17 mann på blokka til kampen, men endte på 11 ved kampstart. Hjemmelaget var klart best gjennom hele kampen og hadde avgjort allerede etter 25 minutter på 3-0. HP Kirkerød fikk seg en skikkelig trøkk i hodet i løpet av kampen, men heldigvis gikk det bra med både HP og resten av laget sånn at vi unngikk skader. Nå er det viktig at vi i seniorgruppa prioriterer B-laget fremover, sånn at vi kan avslutte med stil. Guttespiller og keeper Martin Karlsen var vår beste spiller i kampen mot Greåker.


Tronvik - TTIF: 0-9 (0-5)

0-1, Anders Wik
0-2, Jonas Faraasen Olsen
0-3, Simen Moberg
0-4, Jonas Faraasen Olsen
0-5, Stein Martin Hansesætre
0-6, Anders Wik
0-7, Jonas Faraasen Olsen
0-8, Inge Hansesætre
0-9, Marcus Forsstrøm


Tronvik på bortebane har før om åra vært en hard nøtt. Rutinerte spillere som har erfaring fra spill i høyere divisjoner. Fysisk sterke spillere som passer på at tempoet ikke blir for høyt i kampen. Kamppraten fra Christer satt som ei kule, for her var det overkjøring fra start til slutt.

Vi var aggressive i presset og brøyt Tronvik gang på gang i gode posisjoner. Vi var også gode med ball i eget forsvar og var flinke til å finne mellomrommet. Håkon Bukholm kom ikke på scoringslisten, men var knallgod og vår beste spiller. Det ble farlig hver gang Håkon hadde ballen ute til venstre og han endte på 4 målgivende pasninger. Tronvik prøvde å bytte back i pausen, uten at det hjalp særlig. Hele 6 forskjellige målscorere er også svært gledelig. Både Simen Moberg og SM Hansesætre scorer fra sine backposisjoner. En meget solid lagprestasjon!

Nå er utfordringer å nullstille til neste kamp, der vi skal til Selbak for å måle krefter mot et av divisjonens beste høstlag. Selbak slo forøvrig Råde 1-0 i helga og ligger dermed på 2.plass på tabellen.Kraftig ned på jorda etter fortjent tap mot Kambo

Postet av Senior Menn den 7. Sep 2016

TTIF - Kambo: 2-3 ( 0-2 )

0-1, Kambo
0-2, Kambo
0-3, Kambo
1-3, Anders Wik
2-3, Peder Nomell

Rødt kort: Marcus Forsstrøm


Vi skulle forlenge seiersrekken til 4 på rad. Fortsette på alt det gode fra den knalltøffe uka med 3 kamper på 5 dager. Planen var klar. Prestasjonen ble pinlig svak.


Vi har vært gode i lavt press i det siste. Jobbet som et lag, sprunget og duellert for hverandre. Enkel og god taktikk, som skal være lett å gjennomføre. Det var det så absolutt ikke mot Kambo. Bortelaget fikk fritt spillerom. Vi var helt fraværende i press og duellspill. 0-1 kom etter at bortelaget fikk all verdens tid til å tre seg opp i mellomrommet, der den ene spissen vendte opp og slo gjennom til den andre. Skuddet var ikke mulig å ta for Joachim. 0-2 kom etter dødball, der vi var minst 4 spillere rundt deres ene - som kjempet til seg ballen og klinket den inn.

Pausen ble brukt som vekker. En mulighet til å rette opp inntrykket fra første omgang.

Vi så ut som et helt annet lag etter pause. Vi fikk flere god muligheter med en gang, men klarte ikke å omsette sjansene til mål. Vi hadde trua på å snu kampen, men mista det brått når Marcus valgte å takle på en av bortelagets overganger. Med gult kort fra første omgang, hadde ikke dommeren annet valg enn å vise ut Marcus. Oppgaven gikk fra overkommelig til ekstremt vanskelig. Bortelaget økte til 0-3 og da gikk lufta fullstendig ut av oss. Anders Wik reduserte til 1-3 og selv om Peder Nomell knuste keeperen i hodeduell som førte til 2-3, var vi aldri i nærheten av å få med oss noe som helst. Skuffende og svakt, mot en motstander vi bør slå - i det minste hjemme på stadion.

Neste kamp for A-laget er borte mot serieleder Råde. Da skal vi vise oss fra en mye bedre sideFull poengfangst etter knallhard uke

Postet av Senior Menn den 28. Aug 2016

A-laget stod ovenfor en meget hektisk uke, med kamp mandag, onsdag og fredag. De fleste andre lagene i avdelingen spilte onsdag - fredag, men vi møtte Moss2 først, noe som gjorde at vi fikk en ekstra kamp denne uka.


Moss2 - TTIF: 0-2 ( 0-0 )

0-1, Jonas Faraasen Olsen
0-2, Jonas Faraasen Olsen


Vi spilte en svært solid førsteomgang, der vi lå kompakt med laget på egen halvdel. Vi tok kontringene med full styrke og burde ha ledet til pause, etter heading i stanga og andre gode muligheter.

Andre omgang var ikke gammel når Jonas fikk ballen bak midtstreken etter en feilpasning fra Moss2. Han tittet opp, så at keeper stod langt ute og la et perfekt skudd over keeper, 0-1! Vi fortsatte med å ligge lavt å nekte Moss2 rom, men slet med holde på ballen i like stor grad. Da var det greit at Jonas kopierte scoringen sin. For andre gang i kampen feiet han inn et skudd fra bak midtbanen! To fantastiske prestasjoner. Moss2 begynte å lempe høye baller inn bak forsvaret vårt etter dette, men oppofrende forsvarsspill og en god Joackim Langvik holdt nullen. Fasiten ble 0-2, med scoringer fra over 100 meter til sammen!


TTIF - Borgar: 3-0 ( 1-0 )

1-0, Anders Wik
2-0, Carl Erik Skagen (Simen Moberg)
3-0, Marcus Forsstrøm (Peder Nomell)

Tro mot det som fungerte mot Moss 2, la Christer og Atle opp samme kampplan mot Borgar. Fokus på å ligge samlet med laget defensivt og å ta kontringsmuligheter om sjansen bydde seg. Viss ikke, holde ballen i laget. Vi startet godt, med flere gode angrep etter fint spill. Vi burde nok ha scoret på noen av mulighetene i starten, men var ikke nøyaktige nok. Anders var den som fikk det viktige førstemålet for oss, med et skudd som i følge han selv flakket veldig. Keeper burde ha reddet, men heldigvis for oss snek den seg over streken. 1-0 til pause, fortjent.


Vi fortsatte i samme spor i andre omgang og visste at Borgar kom til å måtte ta større sjanser for å jage mål. Da var det helt perfekt at vi doblet ledelsen rett etter pause. Et meget godt angrep på venstre, og med en enda bedre serv fra Simen, ble avsluttet av et kontant hodestøt fra Carl Erik. Borgar prøvde alt de kunne for å få en redusering, men klarte det aldri. På slutten kontret vi inn 3-0, der Peder la en perfekt ball til Marcus som løp ballen inn.


Lisleby - TTIF: 2-4 ( 1-2 )

1-0, Lisleby
1-1, Simen Moberg
1-2, Marcus Forsstrøm (Håkon Bukholm)
1-3, Marcus Forsstrøm (Håkon Bukholm)
2-3, Lisleby
2-4, Marcus Forsstrøm (Jonas Faraasen Olsen)


Tredje kamp på 5 dager. Slitne kropper og slitne hoder. Samme kampplan.
Som i de andre kampene denne uka, startet vi med å produsere gode målsjanser. Jonas Faraasen Olsen fikk 2 store sjanser i starten som han vanligvis ekspederer trygt i nettmaskene, men mot Lisleby satt ikke presisjonen som den pleier. Vi slapp inn vårt første baklengsmål for uka, etter at Lisleby spilte seg gjennom både midtbane- og forsvarssleddet vårt, toppet med en utagbar avslutning for Joachim. Vi jobbet på og fikk belønning midtveis i omgangen. Simen slo en lav corner mot første stolpe, som stusset i keeper og inn. Ikke lenge etter gikk vi opp i ledelsen, etter tre gode prestasjoner på rad. Jonas tok et raskt frispark ved å slå gjennom Håkon, som tok med seg ballen til linja. Der la han igjen til Marcus som hamret inn ballen i lengste hjørnet. Kampen var dermed snudd til pause.


Rett etter pause økte vi til 1-3. Håkon ble igjen spilt gjennom forsvaret til hjemmelaget og spilte ballen på tvers av feltet der Marcus kom på et godt løp og sikkert satte ballen i mål. Det skulle dessverre bli litt mer spenning i kampen, etter at hjemmelaget fikk straffe når Anders var uheldig å få ballen i armen etter å ofret alt for å blokkere et skudd. Straffen var utagbar for Joachim. Hjemmelaget sendte flere mann fremover for å få utligning og det straffet vi. Jonas ble spilt opp i midten, vendte opp og slo Marcus alene gjennom. Keeper kom rusende ut for å gjøre målet mindre, men da løftet Marcus ballen vakkert over keeper og inn i mål. Ingen flere mål etter det gjorde at sluttresultatet ble 2-4 og en perfekt uke for oss.


Etter fadesen og stortapet hjemme mot Mysen, har det vært en ærgjerrig og revansjelysten gjeng. Samtlige som har vært involvert har lagt alt i potten denne uka. Det har gitt oss et kraftig byks oppover på tabellen. I skrivende stund er vi på 3.plass. Når vi følger kampplanen og jobber for hverandre som vi har gjort, er vi ekstremt vanskelige å slå. Nå er det ikke kamp før på fredag, hjemme mot Kambo. Da skal vi fortsette i samme spor.