Hjemmetap mot Mysen

Postet av Senior Menn den 15. Aug 2016

TTIF - Mysen: 2-5 (0-5)

0-1, Mysen
0-2, Mysen
0-3, Mysen
0-4, Mysen
0-5, Mysen
1-5, Marcus Forsstrøm (Håkon Bukholm)
2-5, Carl Erik Skagen (Marcus Forsstrøm)

Troppen:
Bytter:

Christiansen for Larsen

Skagen for Hansesætre

Forsstrøm for Faraasen Olsen

Nomell for Kjos
Vi måtte gjøre et par endringer i lagoppstillingen like før kampstart, men bortsett fra det lå alt til rette for å gjøre en god prestasjon i hjemmekampen mot Mysen. Det kan vi trygt si at ikke skjedde. Vi ble fullstendig tatt på senga og overkjørt av et entusiastisk og klokt bortelag. Allerede etter 4 minutter gikk bortelaget opp i ledelsen og da hadde dem også fått et mål underkjent for offside like før. Vi ble brutalt straffet for personlige feil og løpt i senk. Hele 5 baller måtte Bjørn Øyvind plukke ut av nettet, og det før kampuret viste 30 minutter. Vi skapte noen store målsjanser vi også, men maktet ikke å score før pause.

Pausen ble brukt til å jekke opp hodet og frem med brystkassa. Vi skulle rette opp i en prestasjon og et inntrykk som var pinlig, ikke minst på hjemmebane.

Det var heldigvis et annet TTIF etter pause og vi fikk tidlig både 1-5 og 2-5, noe som gav oss et ørlite håp om et mirakel ved Femsjøen. Vi laget trøbbel for Mysen og skapte flere gode sjanser som vi kunne ha scoret på, men maktet aldri å score flere mål. Vi ødelegger veldig for oss selv ved å spille en så dårlig førsteomgang og da blir oppgaven tilnærmet umulig etter pause. Dette var en pekepinn på hvor stor forskjellen kan være om en slipper seg litt ned. I en avdeling der alle slår alle, må vi løpe, duellere og ofre mye mer for å ende i toppsjiktet av tabellen.Sterk borteseier mot Kråkerøy 2

Postet av Senior Menn den 9. Aug 2016

Kråkerøy 2 - TTIF: 0-1 (0-1)

0-1, Håkon Bukholm (Anders Wik)

Troppen:


Bytter:


Skagen for Faraasen Olsen

Sand Aas for Wik

Samuelsen for HansesætreDet var en tent og spillesugen gjeng som tok turen til Kråkerøy for å raske med seg 3 poeng hjem til Dærn. Kraftig vind gjorde at kampen ble en litt annen enn hva vi er vandt med. Kaptein Heli Hansen valgte å ha medvind i første omgang, noe som gjorde at vi kunne stå høyt å vinne igjen ballen ofte. Vi var gode på dette i starten, men klarte ikke å skape noen sjanser som satte hjemmelagets keeper på prøve. Hjemmelaget var veldig spillende og dyktige med ballen i beina, noe som gjorde at vi ikke orket å stå høyt så lenge som vi ønsket. Vi slapp oss lavere i banen og ventet på kontringer, noe som viste seg å være lurt. Espen startet et angrep ved å bryte et oppspill på vår halvdel, der motstanderen svarer med å rive Espen i bakken for å stoppe kontringen. Dommeren viser fordel og da er Anders god når han trer gjennom Håkon alene med keeper. Håkon var sikker på labben og kronet flere gode prestasjoner på rad. Dommeren må også få skryt her, med en glimrende vurdering av fordelsparagrafen. Hjemmelaget tok over etter dette og hadde en stor mulighet før pause, men Joachim var svært dyktig når han reddet et skudd fra 5 meter.

Vi var klar over at det kom til å bli spill mot et mål etter pause, med vinden som en stor medvirkende faktor. Vi lå kompakt i 4-5-1 og jobbet godt som lag. Vi var også flinke til å holde på ballen når vi hadde muligheten, noe som gjorde at vi fikk noen gode kontringsmuligheter. Hjemmelaget skapte to store sjanser i omgangen, med avslutning i fra kort hold, men Joachim dro frem et par redninger fra øverste hylle. Mot slutten hadde Håkon en enorm mulighet til å øke ledelsen etter å ha rundet keeper, men en forsvarer klarte akkurat å komme seg på riktig side.

En ekstremt deilig seier til oss, der vi beviser at vi kan spille vel så godt på bortebane som på hjemmebane. Det var en skikkelig lagseier, der samtlige legger alt i potten for å vinne. Håkon viser at han kan bli farlig i høst, men må nok dele matchvinner-tittelen med Joachim som har et par ekstremt gode redninger.

Lars Erik Samuelsen må ha hatt en av TTIF-historiens korteste innhopp, når han var uheldig å skade seg 30 sekunder etter å ha entret banen. Vi håper Lars Erik blir fort frisk, sånn at han kan være med å bidra til flere TTIF-poeng utover høsten!TTIF - Rakkestad: 0-0

Postet av Senior Menn den 20. Jun 2016

TTIF - Rakkestad: 0-0

Troppen:
Bytter:


Ekeli for SM Hansesætre


Skagen for I Hansesætre


Faraasen Olsen for Knoph


Som så mange kamper før i år, var den en tett og jevn kamp på stadion. Det varierte hvilket av laga som hadde "taket" på kampen og begge lagene produsert sjanser til å avgjøre. Det var vi som kom best i gang og hadde noen gode scoringsmuligheter, men avslutningene traff ikke innenfor stengene. Rakkestad kjempet godt og la press på oss til tider, spesielt i en periode inn mot pause. De kom rundt på kant noen ganger, men heldigvis for oss var innlegga for dårlige til at de ble store sjanser.

Vi fortsatte i samme sporet etter pause, med harde dueller, mye løping og lite mål. Peder Nomell hadde to store muligheter til å score like etter pause, men det ville seg ikke. Det første skuddet ble reddet av keeper og det andre ble klarert på streken. Rakkestad hadde også sine sjanser, spesielt på deres venstre side, men Joachim var meget godt med og reddet oss ved flere anledninger. Marcus Forsstrøm hadde også en stor mulighet alene med keeper, men gikk for kraft i stedet for presisjon, noe som gjorde at skuddet gikk rett på bortelaget sin sisteskanse. Bortelaget tok over og førte kampen mot slutten, men uten at det ga de noen sjanser verdt å nevne.

Dette var vår fjerde uavgjort på rad. Vi er vanskelige å score på og å slå, men samtidig sliter vi med å score. Nå har vi en kamp igjen av vårsesongen, Kvik Halden 2 på Halden Stadion. Der er det ekstra deilig å score!TTIF - Borgen: 1-1

Postet av Senior Menn den 14. Jun 2016

TTIF - Borgen: 1-1 (0-0)

0-1, Borgen
1-1, Jonas Faraasen Olsen

Troppen:

Bytter:

Jonas Faraasen Olsen for Alexander Thon


Borgen er kjent som et lag med stor innsats og bra tempo. Vi var veldig klare til kampen og fikk en god start. Flere ganger klarte vi å vinne ballen nære målet til Borgen og komme til avslutning, men skudda hadde for dårlig retning. Etter vår god start, kom Borgen mer med i kampen i løpet av omgangen. Det var forholdsvis høyt tempo, tøffe dueller og mye løping, uten at det ble skapt noen store sjanser. Det skal godt forsvarsspill av begge lag ha æren for.

Andre omgang fortsatte i samme spor som første, med bra tempo og tøffe dueller. Vi var utrolig nære i ta ledelsen tidlig i omgangen, etter at en innsvinger fra Anders Wik smeller i tverrliggeren. Borgen-keeper og Haldenser, Markus Havnes Løken, fikk såvidt fingertuppene på ballen der. Ikke lenge etter har vi enda ei kule i metallet. Et godt slått frispark treffer Jonas Heli Hansen som har løpt seg fri. Heli Hansen legger ballen på tvers av feltet, der Alexander Thon hopper og header ballen klokkerent i det liggende metallet. Vi hadde overtaket på Borgen i denne perioden og fikk oss en solid nedtur når bortelaget scoret først. En misforståelse mellom Kjos og Bukholm gjorde at Borgen fikk avansere gjennom midtbanen og fant spissen inn feltet. Forsvaret var der for å hindre scoring, men tilfeldighetene ville det slik at ballen skulle komme frem til bortelagets spiss. Han lot seg ikke be to ganger og var iskald alene med Joachim. Vi løftet presset for å jage scoring og presset Borgen etter dette. Bortelaget kom stadig mer på etterskudd og laget mange frispark. Espen Christiansen ble felt på 25 meter etter et av sine mange raid i kampen og Jonas Faraasen Olsen hadde akkurat kommet inn på banen. Jonas tok godt fart og regelrett knuste kula borte i lengste hjørne, keeper var ikke i nærheten av å redde. Vi prøvde å gå for vinnermålet etter dette, men skapte ikke sjanser til å avgjøre. Dermed ble det 1-1 og vi spilte vår tredje uavgjort på rad.

På fredag kommer Rakkestad på besøk, da skal vi gjøre alt for å sitte igjen med 3 poeng!Seier, uavgjort og tap for våre seniorlag den siste tiden.

Postet av Senior Menn den 8. Jun 2016

Både A-laget, B-laget og C-laget har hatt flere kamper den siste tiden. Vi går nå inn i en hektisk juni, med mange kamper for alle nevnte lag, før det er fotballferie og kampfri for lagene i juli.

A-laget spilte mandag borte mot Sprint/Jeløy 2. Det var en velspilt kamp, der begge lagene hadde hver sin omgang med mye ballbesittelse. Vi skapte flest sjanser og den største sjansen før pause, men Anders Wik la litt for mye kraft i en lobb alene med keeper. Hjemmelaget hadde to store sjanser og burde scoret på åpent mål midtveis i 2. omgang. Oppsummert var uavgjort et greit resultat og vi er fornøyd med hvordan vi gjennomfører kampen.

B-laget spilte en svært god kamp hjemme mot Greåker forrige mandag. Vi vant hele 5-0 og var nærmere 6 og 7 mål enn de var å redusere. Det var mange som spilte en god kamp og best av alle var guttespiller Jardar Mergaard i sin indreløperrolle.

B-laget spilte også kamp i går (tirsdag), hjemme mot Spydeberg. Vi stilte et godt lag, men leverte en forferdelig forestilling. Alt som vi var gode på mot Greåker, var glemt og borte. Vi tapte fortjent 2-3 og måtte bite i oss å blitt slått av et lag som var mye mer motivert, engasjert og tilstede. Her er det bare å brette opp ermene for å revansjere seg til neste kamp!

C-laget spilte også en svært god kamp i forrige uke. De møtte Borgen2 og vant 5-3 hjemme i Dærn etter god laginnsats. C-laget har ny kamp i dag, hjemme mot Berg2. Kampen går på gressbanen og kampstart er 20:00.