En intensiv og god kamp

Postet av Senior Damer den 10. Jun 2016

Stor prestasjon fra TTIF damene i går kveld. Selv om det ble 2-4 (1-2) tap for damene, var det definitivt langt unna en dårlig prestasjon på banen.


Damene gikk ut hardt, og holdt både presset og hadde ballen mest i begge omgangene. Det ble ropt flere ganger fra motstanderens sidemenn om at Høybr/Stovner damene måtte våkne snart. Årsaken til denne kommentaren var nok fordi hjemmelaget ikke tillot dem nesten aldri å starte sitt eget spill. Damene fra TTIF var sterke og solide i gjenvinningsfasen, de visste en høy arbeidsmoral og holdt trøkket oppe i 90 min. Problemet er fortsatt den samme, de er ikke farlige nok den siste delen av banen og foran mål.

Dette ble en kamp med store sjanser begge veier, og det var en kamp begge lagene måtte jobbe hardt for å få til noe spill. En intensiv og god kamp å se på.

Selv om noen av målene til Høybr/Stovner er tvilsomme, skal det sies at det var ikke helt ufortjent seier til laget fra Oslo. TTIF fikk også avblåst en scoring for mistanke på offside. Noe som trolig var en tabbe fra dommeren. Laget fra Oslo hadde en veldig god midtstopper som reddet laget i flere situasjoner. Sterk og rask spiller.

Ny spiller Lizzie Ingham fra New Zeland debuterte for TTIF damene i går. Og man kunne se at hun er og blir i år en sterk forsterkning for laget. Welcome Lizzie :)

Her kan man se sånn ca. hvor det meste av spillet foregikk på banen.


3 Stjerner: Marie Høvik, en ny sterk prestasjon. Hun var energisk, smart og presis i mye av det hun gjorde på banen. Jobben hun la igjen på midtbanen skapte flere kontringsmuligheter for TTIF damene. Tok straffen. Etter at hele herre A-laget stoppet bak målet til Oslo keeperen for å se straffen, ble situasjonen litt mer anspent. Men hun taklet presset fint, og plasserte ballen i mål.

2 Stjerner: Heidi Andersen havnet i flere dueller med kampens gigant for Oslo laget. Midtstopperen. Heidi var kanskje to hoder mindre enn henne, men gjorde jobben sin godt. Utfordret masse, spilte lag venninne gode og skapte t.o.m straffe. Igjen er Heidi en av de spillerne som står frem og kjører på med full gass fra start.

1 Stjerne: Michelle Malmgren spiller for andre gang denne sesongen. Hun har vært fraværende en stund p.g.a sykdom. Men i denne kampen gir hun alt i duellene, hun stopper kanskje den mest tekniske spilleren til Oslo laget flere ganger i kampen. Michelle scorer også etter at hun curler en ballen fra ca.25 meter i mål etter pasning fra Astrid De Graaf.Solid seier av TTIF damene

Postet av Senior Damer den 30. Mai 2016

Historie og fakta

Eidsvold Turn, laget som satt oss ut av spill på kvalik kampen ifjor skulle nå komme på vår hjemmebane. Jentene mine visste ingen tegn til revansje prat i garderoben, de var heller konsentrerte og full fokuserte på arbeidsoppgavene som ble gitt. Slik oppførsel er ideelt før enhver kamp.

Henriette spilte en god kamp. Foto. Reyes

At vi kun har en dommer og ingen linjemenn, påvirker vårt spill som lag. Vi har et forsvar som holder en fin linje og som nesten alltid klarer å sette motstanderen i offside. En ting som er veldig klart etter å ha spilt 5 kamper i 3 divisjon, er at de fleste lagene benytter seg av denne blind siden til dommeren, og spiller ofte den lange ballen bak forsvaret vårt. Eidsvold er ingen unntak der. Denne form for fotball spill har visst seg utallige ganger at den gjør jobben vanskelig for en dommer. Blir lei av å se mangelen på fantasi til de diverse lagene vi har møtt.

Kampen

Vi var best fra start til slutt. De hadde en liten 5-10 minutter i starten av andre omgang der de presset oss, men etter det ble det jevnt og vi følte hele tiden vi hadde kontroll på Eidsvold. De store sjansene Eidsvold hadde ble stort sett skapt av oss. Blant der vi glemmer å markere spissen, slår feil pasninger bak i forsvar, og der vi blir straffet for å prøve å sette motstander i offside.

Målene

Vi går opp i ledelse etter ca. 30 minutter spill. Dette etter at vi rullet ballen fint ut til kanten Heidi, som spiller den gjennom på første touch inn i seksten meteren til Angelika. Angelika kontrollerer den elegant med brystet, bruker to touch og sleiv skyter mot mål. Så dukker Marie opp og sklir ballen inn.

Utligningen til Eidsvold T. Etter en litt klønete frispark laget av oss fra ca. 25 meter. Skyter dem ballen direkte i mål.

Utligningen til 1-1. Foto. Reyes


Ledelse igjen. Angelika får ballen fra midtbanen på venstre kanten sin, dribler hun seg helt frem til 5 meteren og slår den inn til Ine som bommer på ballen, men Heidi er våkent med og smadrer den i mål.

Dobler ledelsen. Her var det duket for kampens fineste mål. Etter litt støtte pasninger frem og tilbake på midtbanen, ender ballen opp hos Astrid på høyre kanten, som finner Kristine på midtbanen. Kristine fører ballen litt og slår den blind gjennom inn i seksten meteren der Angelika allerede hadde starten et løp inn. Alene mot keeperen, setter hun den kontant i mål.

Skulle gjerne ha gitt stjerner til hele laget for den fine gjennomføringen av kampen. Men har kun noen få stjerner å utdele. Nå som det er sagt så sitter jeg igjen med en følelse på at vi kan bedre!

3 stjerner: Marie Høvik og Kristine Solheim. Dem to som midtbanespillere utfyller hverandre perfekt. Marie med sin sterke løpskapasitet, og vilje til fullføre et angrep og en hel kamp. Og Kristine som gang på gang vinner duellene på midtbanen og finner alltid gode løsninger for seg selv og laget. Begge har evnen til å roe ned spillet med deres overblikk for spillet og gode ball touch. Begge løper mye, og begge kommer gang på gang til avslutninger. Meget Solid kamp jenter.

2 stjerner: Heidi Andersen og Mari Kjorstad. Kjorstad spiller for første gang som midtstopper for TTIF. Og klarte oppgaven utmerket sammen med Marte og Sperre ved sine sider. Løper opp flere bakroms løp, gjort av Eidsvold. Bryter foran spillet og setter i gang midtbanen eller kanten. Man kunne flere ganger se at hun hadde lyst å bare løpe hele veien til motstanderens mål. Noe jeg tror hun hadde klart og noe jeg tror de fleste på laget ville se. Men hun behersket seg og holdt seg til sin arbeidsoppgave. Heidi, igjen en solid kamp som kantspiller og spiss. Hun klarer igjen og gi motstanderen en sterk kamp, hun er råsterk i duellene, i bryte fasen og i drible fasen. Kommer til flere innlegg og har fantastisk kontakt med både bekk spilleren, spiss og midtbane spillerne.

1 Stjerne: Henriette Amundsen. En liten beskjed før kampen startet fra meg og hun fulgte den til punkt å prikke. Og gjett om den reddet oss i løpet av flere anledninger. Merket at laget bare følte seg tryggere og tryggere på vår sisteskanse mens kampen gikk . Og Henriette ble bare bedre og bedre utover kampen. Hun hadde flere involveringer som gjorde det vanskelig for Eidsvold å score. En klar matchvinner i denne kampen. Vel gjennomført Henriette.

Neste kamp borte mot Lørenskog. 02.06-2016 kl. 20:30 Rolvsrud kunstgress.

Marie Høvik spiller støtte pasning her til Malin.

Astrid her i en av mange av duellene sine i kampen.

Marthe og Mari Kjorstad. Solid dag sammen som midtstoppere.

Heidi her som søker kontakt med spiss.

Eidsvold fremover med en av sine mange bakroms pasninger i kampen. Bilde under har vi en ny lang pasning fra et av deres beste midtbane spillere.​Tap mot Aurskog-Høland borte.

Postet av Senior Damer den 20. Mai 2016

Etter kampen kom en av mine egne spillere og spurte meg om hvorfor jeg er så positiv til dette tapet? Les besvarelsen nederst.

En hyggelig tur med damelaget på en svingete vei og en taxisjåfør som gir meg visdomsord på veien til kampen. Dette lovet bra! Jeg valgte å gjøre noe bevisste forandringer til kampen. Det første var å gjøre om formasjonen vi er vant med og det andre er å gi laget minst mulig info om motstanderen. Ville at jentene skulle gå ut på banen og kjenne på motstanderen og ikke ha noen forhåndstanker om hva som sto på motsatt side.

Det startet dårlig for oss, motstanderen var farlig frempå helt fra start. Og de virket tente. Våre to sentrale midtbanen spillere ble fort veldig alene mot et lag som virket å være i overtall. Det startet med to gode sjanser til Aurskog-Høland, og så etter hvert rant målene inn bak oss. Selv om jentene merket og følte at de var på samme bølgelengde som dem, klarte vi ikke å være like effektive foran mål som de var. Vi kom til totalt ca. 4 avslutninger i første omgang og et av dem ble det mål på. Mens motstanderen kom til ca. 10 gode sjanser og 6 havnet i mål.

6-1 sto det til pause.

Uten å gå inn i alle detaljene på hva årsaken til vårt lille kollaps, vil jeg bare si at Aurskog-Høland fortjent ledet til pause etter å ha fått god uttelling på sjansene sine. Vi derimot måtte skjerpe duellspillet vårt og avslutningene foran mål.

I pausen var jeg uansett optimist på at vi fortsatt kunne pynte på resultatet. På dette nivået kan hvem som helst vinne.

Gjorde noen forandringer og det funket. TTIF damene startet bra, vi holdt høyt press på dem og klarte å holde oppe et aggressivt nivå. Aurskog-Høland slet med å holde styr på oss. Vi kom til 4-5 gode sjanser, men klarte ikke å sette dem i mål. Så kommer Aurskog-Høland på sitt første angrep etter ca.10 minutter og scorer. Merket frustrasjonen på jentene. Etter baklengsmålet ble kampen jevn, vi skapte og de skapte, vi scoret ikke, mens de scoret.

10 – 2 ble slutt resultatet.

Etter kampen får jeg en kommentar fra en av mine egne spillere i det vi var på vei inn i taxien igjen. ”Hvorfor er du så positiv til dette tapet?” Jeg svarte med et smil og sa, dette er kun et resultat.. stoppet og tenkte at jeg skriver resten her.

For det er nettopp det der. Et resultat. Skal man først klare å utvikle seg, så trenger man et resultat for å se hvor vi står, hva som funker og ikke funker. Og etter gårdagens kamp har vi fått bekreftet ting vi er helt nødt å skjerpe oss på. Nå må vi bare prøve på nytt og forandre/utvikle den gamle metoden vi har brukt. Hadde jeg ikke visst hvorfor vi tapte, hadde jeg sikkert kastet krykkene og klikka helt. HVORFOR FÅR VI DET IKKE TIL? Jeg og vi vet hva som mangler, så det er ikke helt håpløst. Vi har prøvd å fikse det på trening og mislyktes, jeg har prøvd å bevisstgjøre dere på det flere ganger og mislyktes. Så nå må jeg bare sette meg ned igjen og prøve på nytt og hardere. For hvis det er en ting tapet ga oss i går så var det et veldig godt bevis (resultat) på at vi ikke klarer å være giftige nok foran mål og tøffe nok i duellene. Så vi må prøve på noe nytt og gjør det med høyere intensitet og mer interesse, og det hele starter på trening Mandag :)

Før kampen snakket jeg med Aurskog-Høland trenerne. De fortalte meg om kampen mot Rapid og deres frustrasjon.

Hvordan tror dere seieren til Aurskog-Høland smakte når de slo Rapid Athene 0 – 3 på bortebane etter å ha vunnet sjanse statistikken hele 18-0? ”Vi burde ha knust dem mer” sa trenerne. Så de dro hjem bevisstgjorde spillerne på hva som gikk "galt" (Noe sikkert spillerne allerede visste) trente på det de bommet mest på. Og fikk maks uttelling på det mot oss hjemme.


3 stjerner: Heidi Andersen. Kom ikke til de helt store målsjansene, men var en løps maskin gjennom hele kampen. Spilte på 3 forskjellige posisjoner på banen og mestret dem alle. Sterk i duellene, fantastisk god til å finne sine medspillere og veldig flink til å kommunisere med sine nærmeste lagspillere. Kom seg til flere innlegg og hadde 1 målgivende til Emilie Lind. Ny sterk prestasjon Heidi.

2 stjerner: Ine Eriksen. Fikk selv kun 2 ordentlige sjanser, men i likhet med Heidi, så jobbet Ine mye ned på midtbanen for å hente ball og starte opp nye spill. Noe hun lyktes med flere ganger. Veldig fine cornere som skapte flere farlige sjanser for oss, et av dem skrudde hun nesten helt inn, bare tverrligger sto i veien. Hadde også en målgivende til Angelika. En fin prestasjon Ine.

1 stjerne: Emilie Lind. Fikk en litt tung start på innhoppet sitt. Men etterhvert gjorde hun alltid det jeg som trener elsker, masse støtte pasninger og flere gjennomspill pasninger til både midtbanen og kantene. Flere av de gode gjennomspills pasningene gjorde hun på sitt første touch og av og til i” blinde” med ryggen til. Er raskt oppe og veldig aggressiv i å be om ballen. Løp på alt som var i nærheten. Veldig godt innhopp Emilie!

Laget:

Benken: Malin Amundsen, Emilie Lind og Kaja Aasly Haartveit


Neste kamp er hjemme mot Eidsvold Turn Tistedalen KG

29.05.2016 18:00Kunne ha godt begge veier.

Postet av Senior Damer den 13. Mai 2016

En liten intern revansje lå i lufta hos TTIF damene etter forrige ukes tap i hovedstaden. Vi skulle ut å presse, holde trykket oppe og gi Bækkelaget hard kamp om poengene.

Før kampen starter.

Dommeren blåser i gang kampen og det merkes tidlig at noe ikke stemmer. Planen om å presse høyt blir forstått av noen, men ikke hele laget. Det blir ujevnt mellom lag delene, jeg prøver å rope "press sammen" flere ganger. Ser hoder nikker til kommentaren, men ingen klarer helt å ta ansvaret. Når vi først vinner ballen, sparker vi den bort og opp i bakrommet til Bækkelaget. Noe er definitivt ikke på sin plass. Ser at Bækkelaget oppsøker vårt bakrom, men lykkes ikke helt med det. Venstre siden til Bækkelaget er sterk og kommer flere ganger gjennom der. Vi befinner oss i en dårlig kollektiv rytme.

Scoring til Bækkelaget etter 4 min på deres første corner. Og kommer igjen veldig nærme på deres andre corner. Det ser ikke bra ut for oss, men jeg vet at vi enda ikke har startet vårt spill, jeg bare lurte på når vi skulle gjøre det. Så skjer det etter ca. 10 minutter spill, jentene spiller enkle pasninger til hverandre, lar ballen gå sideveis og tilbake. Snakker sammen og beveger seg sakte fremover som et lag, mister ballen, men vinner den fort tilbake. En pasning frem, en til siden og så tilbake, pasning til spiss som legger igjen til midtbanen som skyter, keeper redder og treffer tverrligger og så til corner. Er vi igang nå? Corner scorer vi nesten på. Så ser jeg det, laget bare puster lettet ut, virker nesten overrasket over å ha kommet til de to sjansene. Tror problemet ligger der, vi må ha mer trua på oss som lag. Vi er nødt å gå tilbake til kampen vi hadde mot Borgen, der nervene, innstillingen og spenningen var på sitt høyeste og vi løp for hvert øyeblikk i kampen. Dette ligger i vårt hode, for at etter corneren var vi tilbake til starten. Ujevnheter over hele banen.

Bækkelaget scorer igjen, og dette var etter et fint angrep fra dem. Jeg gjør tre bytter, noe som var tiltenkt fra starten for å holde intensiteten og løpingen oppe.

Vi scorer på corner etter 30 min spill. Et godt slått corner som blir headet en gang og så to ganger mot mål, der den til slutt havner hos Angelika som setter den i mål. Nå er det kamp igjen, jentene er inspirert og kjører på videre. Vi får to nye sjanser til å score, et av dem var en 100% sjanse. Så det kunne ha stått 3-2 fordel oss til pause, men Bækkelaget hadde også sine store muligheter. Så det kunne også ha stått 1 – 4.

Men 1 – 2 til pause er et godt resultat i forhold til hvordan jentene hadde prestert.

Jeg påpeker manglene i laget og minner dem om at kampen er langt fra over og at målet i fortsatt er å holde nivået og løpingen oppe i 45 minutter til. Her skulle vi slite ut Bækkelaget.

Min plan fra start var at vi kom til å vinne kampen de siste 20 min. Men måtte først sørge for at forspranget ikke ble noe større til Bækkelaget. Har rotert og spart på spillere under hele kampen, om dette er noe lurt for jeg svar på Mandags treningen fra jentene.

Bækkelaget er dødelige effektive i andre omgang. De for maks seks sjanser i andre omgang og scorer på tre av dem, de fleste kommer etter dødballer.

De siste 25 minuttene er det kun enveis kjøring fra vår side. Vi presser og presser og kommer til flere muligheter. Men vi klarer ikke å sette ballen i mål. Bækkelaget prøver seg på kontringer, men blir for det meste avblåst for offside. Vi eier banespillet, kommer til innlegg på innlegg, men har kun få stykker i feltet til å avslutte. Laget mistet mer og mer trua etter hvert bom vi hadde. Jo større sjanse, jo større fortvilelse var det å se. Dette ble en ny tung dag på banen, men denne gangen tror jeg jentene sitter med en følelse på at noe manglet. Vi for finne ut hva det er for noe, så skal vi kunne komme sterkere tilbake fra dette. Vi må som lag overbevise oss raskere før en kamp at vi er mer en gode nok for dette nivået. Tapet mot Frigg føltes mer rettferdig en gårdagens 1 - 5 tap mot Bækkelaget.

Her kommer Bækkelaget på sine angrep.

3 stjerner går til debutant i 3 divisjon Kaja Aasly Haartveit. For et innhopp og for en kamp av Kaja. Det eneste jeg så i Kaja når hun kom ut på banen, var sult. Sulten på å ville gjøre det bra. For en motor denne jenta visste, hun løp og jaget og spilte laget til flere gode posisjoner. Hun tapte en duell og vant resten. Eneste grunnen til at hun vant duellene, var fordi blikket hennes var limt fast på ballen og ga seg ikke før hun fikk den. En meget meget sterk prestasjon av ung jenta, og jeg vet at det var flere på laget som lot seg imponere og inspirere av henne.

2 stjerner går til Heidi Andersen. I likhet med Kaja, var Heidi veldig slitsom for Bækkelaget å forholde seg til. Hun løper masse, beveget seg riktig, spilte sine nærmeste gode og skapte flere sjanser på egenhånd. En god kamp av Heidi.

1 stjerne. Mari Kjorstad. I første omgang ble Mari litt usynlig, fikk ikke så mye å jobbe med. Men i andre omgang kommer hun inn den siste halvtimen og bare gjøre livet surt for venstre backen til Bækkelaget. Kommer seg til flere innlegg og noen sjanser. Viser interesse på å ville ha ball og gjør fine bakroms bevegelser. + veldig god i gjennvinningsfasen.

Laget:


Neste kamp

Dato 19/05-2016 kl. 19:30 Borte mot Auskog-HølandTar av meg hatten for TTIF damene.

Postet av Senior Damer den 6. Mai 2016

For at selv om det ble tap, har jeg fått oppleve en helt nye side ved TTIF damene.Første seriekamp hjemme hører vi en liten fugl fortelle oss at dette burde bli en enkel sak for Borgen laget, men det ble det ikke. Resultatet sendte klare bølger til Oslo laget Frigg som endte bak Borgen i serien i fjor. For at her hører jeg igjen fra en liten fugl som satt på tribunen og tilfeldig overhørte en lagleder fra Frigg snakke til sine kollegaer. At Frigg var spent og nervøse før møtet med Tistedalen etter det sterke resultatet mot Borgen.

Sannhetens time kom og Frigg laget var overlegne og friske, et lag som aldri tillot oss spille vårt eget spill. En kamp som minnet mye om Eidsvold kampen, bare at i denne klarte dommeren å dømme minst 10 - 15 offside mot Frigg. Ikke imponerende banespill fra Frigg å bemerke seg, men de hadde klassespillere på hvert eneste posisjon.

Vi hadde en god 5 – 10 min i første omgang, der vi fikk presset dem bakover. Men vi klarte aldri holde det oppe.

Etter overlegen spill fra Frigg og mye løping fra Tistedalen jentene var stillingen til pause 2 – 0 til Oslo laget. Andre omgangen fortsetter som i første, bare at i denne for de mer uttelling på sjansene sine og vinner hele 7-1.

To fine opplevelser sitter jeg igjen med etter gårdagens kamp.

  • Jeg gledet meg over det amerikanske laget som trente før kampen våres. Så mye engasjement og glede de visste for hverandre på trening. For et lagmoral de har på øktene sine. Kanskje noe vi kan jobbe mer med :) Fantastisk!
  • I dag nådde vi ikke opp til noen poeng, men dere vant med klar margin i mine øyne på vilje og innsats. Dere løper i hele kampen og gir aldri opp med å prøve. Det sene målet fra Heidi burde si alt, vi gir oss ikke før dommeren har blåst i fløyta. Enhver lag ville ha gitt opp etter en 4 – 0 scoringen, men dere holdt hode oppe og fortsatte. Imponerende jenter og dette kommer vi til å tjene på i lengden.

Vil også benytte sjansen til gratulere Astrid De Graaf som debuterte i 3 divisjon for damene. Spurte henne om hun var nervøs før innhoppet, men hun bare smilte og sa hun bare gledet seg. Og for en karakter hun viser på banen, hun leker med motstanderen på sin venstre side. En slepen teknikk og et godt øye for spillet. Det mest imponerende var et innlegg fra Marie Høvik, som hun tar imot feilvendt i lufta med høyrefoten sin og avslutter mot mål før ballen treffer bakken. Kunne ha blitt årets mål!

3 stjerner:

2 stjerner:

Marie Høvik, jeg benytter henne på midtstopper plassen, en oppgave hun tar på strak arm. Hun kommer inn på midtbanen etter 30 min. spill og merker med en gang at hun trives best der. Hun løper ekstremt mye på denne kampen, selv med en skadet ankel. Hennes største sjanse kommer etter 80 min spill der hun skyter fra ca. 35 meter og skuddet blir reddet mesterlig av Frigg keeperen.

Henriette Amundsen, vel stillingen kun fort ha blitt stygg. Henriette redder oss i hvertfall 6-8 hundre prosent sjanser, på flere av dem kommer Frigg alene mot henne. Redder også en straffe på stillingen 1-0. Meget meget solid spill fra vår keeper, ganske nær tre stjerner.

Marthe Andersen. Spissen til Frigg var et hode høyere en Marthe og nesten like rask som henne, men det var null respekt å se fra vår midtstopperen. Marthe storspiller igjen og leverer en solid innsats der hun ga motstanderen mye bryne seg på.

1 stjerne:

Kristine Solheim, Linda Bokerød og Mari Haugesten for en stjerne hver. Det disse tre hadde tilfelles, var at de alltid gikk inn 100 % i duellene. Meget god kamp fra alle tre.

Troppen under.

Benken: Heidi Andersen, Malin Amundsen, Astrid De Graaf og Kristine Danielsen.

Neste kamp: 12/5

Hjemme mot Bækkelaget kl.20:15Seriestarten for damelaget ble et spennende oppgjør!

Postet av Senior Damer den 29. Apr 2016

TTIF damelag fra øverst venstre: Ida E. Hult Norvald, Marie Høvik, Emilie Røian, Christina Sætermo Vikran, Mari Haugesten, Malin Amundsen, Linda Bokerød, Marthe Andersen, Mina Elazhari, Henriette Amundsen og Mari Kongsli Kjorstad.

Nederst fra venstre: Kristine Larsen Solheim, Emilie Lind, Ine Eriksen, Heidi Andersen, Kristine Danielsen, Angelika Maraboutakis, Andrea Karlgren og Silje Hauge. Foto: Esteban Reyes.

Gårdagens kamp ga jentene mer svar på ting de har fundert på enn bare et godt resultat. Det er hvertfall det inntrykket jeg satt med før og etter kampen. Hele laget har ventet i spenning på at fjorårets topplag skal komme på besøk og se hva de kan vise oss. Det skal være sagt at Borgen bare var to fattige poeng fra å rykke opp til 2. divisjon. De hadde kun to tap på sine 18 kamper, noe som tydet på at dette laget satser.

Kamprapportene som kommer her, kommer ikke til å inneholde ren idyllisk info om laget mitt, men heller min opplevelse av kampen. Noe som kan av og til bety litt for mye skryt av motstander.

Starten

Borgen begynte best og hadde den fysiske og den riktige innstillingen da dommeren blåste kampen i gang. Dette tydet på at de er vandt med et høyere nivå enn det vi er.

De hadde god presisjon og en klar kampplan. Jeg visste at jeg hadde gitt jentene 2 min på å kjenne på nivået og tillatelse om å være nervøse, men de brukte litt lengere tid enn planlagt.

Borgen var i mine øyne et levende lag, noe som gledet meg. For det var nettopp denne type fotball jeg ville at jentene skulle oppleve. Dette er den beste måten å kunne bli bedre som lag – å møte gode lag.

Jentene våknet

Når vi kom i gang med noe av spillet vårt, merket jeg at Borgen fikk slått ut luften. Jeg tror ikke at de forventet dette fra TTIF-jentene. Nå var vi på bølgelengde, og begge lag spilte nå fotball. Det var gøy å se på to lag som løp for hverandre. Jeg oppdaget noen veldig tydelige svakheter hos Borgen, og dette skulle vi utnytte.

Målet

Sterk gjenvinning på venstre side, der vi kjører litt trekantspill før Mari H. vrir spillet til Kjorstad. Hun utfordrer deretter backen og legger inn til motsatt kant der Angelika kommer og setter ballen i kontant i mål. Fantastisk!! Det flotte med dette angrepet er at jeg ser hele laget flytte etter! Det går dessverre bare 4 min før Borgen scorer tilbake på oss. Et flott skudd fra 20 meter, som blir vanskelig for Andrea å ta. Mye som kunne ha vært unngått med dette målet, men det tar vi på trening J

Pausen

Vi diskuterer åpent hva som skal gjøres, og vi finner en plan på å fjerne deres beste spill. Jeg sier ikke hva dette er til dere lesere, for vi vil jo helst at motstanderen skal ha de samme svakhetene når vi møter dem igjen.

2. omgang ble en ren batalje der vi starter best. Vi hadde flere fantastiske muligheter til å spille gjennom våre medspillere, men ble litt upresise på pasningsdelen. Sjanser har vi nok av til å score, men vi klarer ikke å få noe ut av dem. Borgen har også sine store sjanser til score. Noen av sjansene klarer vi faktisk å gi til dem etter dårlig klareringer, men en god keeper og et våkent forsvar rydder opp i dem.

Syntes det var veldig vanskelig i denne kampen å gjøre bytter, for jeg synes hele laget var gode. Det stod stille en stund, så jeg valgte å rotere laget. Alle innbytterne gjorde gode innhopp.

Vil gratulere Kristine Danielsen (15) som debuterte for damelaget i går. Hun gjorde en god innsats, selv om jeg visste at hun var veldig nervøs. Bra jobbet Kristine!

Fantastisk innsats fra hele laget i går, men ønsker spesielt å skryte av

Mari Haugesten, Mari Kjorstad, Marthe Andersen og Marie Høvik for solid levering.

Motstanderens beste spiller: nr. 15 Marthe Bogstad.

Neste kamp:

Borte mot Frigg 5/5-16 kl.20:15 Frogner