Ny seier for A-laget

Postet av Senior Menn den 13. Mar 2016

A-laget hevet seg betraktelig etter forrige kamp og slo Selbak 4-1 på kunstgresset ved Femsjøen.


TTIF - Selbak: 4-1 (2-1)


0-1, Selbak
1-1, Marcus Forsstrøm
2-1, Kim Kristiansen
3-1, Alexander Thon
4-1, Peder Nomell


Selbak kom best i gang med kampen og presset oss til å senke laget lavt i banen. Vi jobbet med å ligge kompakt og samlet som et lag, men hadde ikke nok aggressivitet i presset for å få gode brudd. Selbak tok ledelsen etter at et innlegg fra venstre ble headet i mål. Vi klarte å heve laget etter scoringa i mot og fikk flere gode kontringsmuligheter. En av mulighetene endte med at keeperen til Selbak felte Kim Kristiansen som var på blank kasse, noe som resulterte i utvisning og 1-1 ved Marcus Forsstrøm. Vi tok naturligvis mer over kampen etter dette og produserte flere gode muligheter til å score. Vi tok ledelsen 2-1 etter at Vebjørn Ekeli ble med opp fra back og serverte Kim Kristiansen er perfekt innlegg som ble kontant headet inn.


Andre omgang ble forholdsvis lik i kampforløp som i første. Begge lag ville prøve å holde ballen i laget, men vi hadde naturligvis overtaket ved å være i overtall. Vi fikk flere gode muligheter etter å ha brutt Selbak høyt oppe på deres halvdel, men var for unøyaktige i både skudd og pasninger. Defensivt var vi svært solide, der vi kun slapp til skudd fra distanse. Alexander Thon hadde flere gode skuddforsøk i kampen og ble premiert med 3-1 etter å ha klinket inn et flott skudd på volley. Peder Nomell fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 4-1, etter en god kontring der Peder til slutt triller inn ballen i tomt mål.


En godt gjennomført kamp av oss. Vi er fortsatt ubeseiert i 2016 og får testet oss skikkelig førstkommende onsdag. Da møter vi fjorårets avdelingsvinner i 4. div, Sparta Sarpsborg, til kvalifikasjon til NM Cup. Kampen går på Tistedal KG og kampstart er 18:00.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline