Velkommen til ny sesong med TTIF Junior

Postet av Junior den 9. Jan 2017

Hei og velkommen til ny sesong med TTIF. I år har vi endelig klart å få satt et juniorlag i klubben. Mange nye og spennende spillere sammen med gode spillere fra TTIF sitt guttelag. Jeg vil spesielt ønske nye spillere velkommen til klubben. Dette blir en spennende sesong med fokus på gode treninger og viktigst av alt et godt miljø på banen og utenfor banen. Vi starter med treninger ute og inne fra og med uke 2. Det vil nok variere på treningsdager og tider frem til treningsfasiliteter på anlegget i Dærn er 100% klart. Foreløpig er det kun en halv bane som kan disponeres av lagene i TTIF. Det blir selvfølgelig alt for lite slik at vi vil ha noen treninger på Risum kunstgress samt at vi er så heldige å ha en inneøkt i Tistedalshallen.

Trenere for året vil være Hans Eilert Lie og Kim Kristiansen. Vi håper å få på plass oppmenn i løpet av vinteren slik at støtteapparatet er fulltallig.

TTIF Senior vil å år ha 2 lag i divisjonssystemet og både A-lag og B-lag vil trenge spillere fra juniorlaget til kamp og på treninger. Jeg håper spillere er både positive og lystne til å vise seg frem på seniornivå dette året.


Hans Eilert Lie


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline