Fotballfest på Tistedal Stadion mandag 24. april

Postet av Gutter 2009 den 18. Apr 2017

Har mottatt følgende mail fra en fotballmamma i TTIF. Anbefaler alle som har mulighet til å støtte opp om arrangementet:

Hei på deg!

Du som mottar denne e-posten er forhåpentligvis engasjert i TTIF på en eller annen måte.

Jeg som skriver dette er engasjert i form av at jeg er mamma til Kaisa Anea som spiller på J15.

Rundt det laget er vi heldigvis flere engasjerte mammaer, og vi har nå stukket hodene våre sammen og kommet fram til at vi har lyst til å få til en markering rundt kunstgressbanen og utfordringene klubben har der. Dette er avklart pr tlf med Lill og Jonas.

Vi som foreldre har følt oss litt hjelpeløse i denne saken, men nå har vi funnet ut at vi om ikke annet kan vise klubben at vi setter pris på den jobben de gjør rundt dette, og at vi støtter dem. Det håper vi foreldre og støtteapparat rundt flere, helst alle, lag vil være med oss på.

Mandag 24/4 kl 1945 serieåpner J15 KM på hjemmebane mot KVIK, dette tenker vi er en gylden anledning til å fylle stadion for en real fotballfest!!

Vi ønsker og håper alle lag som ikke har kamp denne kvelden møter opp for å hjelpe oss med dette.

Vi kommer også til å ta kontakt med KVIK for å oppfordre de til å få flere av sine lag komme å heie på deres jenter også.

Vi har fått DJ Strøm til å komme å hjelpe oss å lage litt liv og røre :) Vi ønsker å vise hele kommunen at vi står samlet i denne saken, men ønsker å gjøre det på en positiv måte.

Vi har tatt kontakt med HA, og håper å få til en artikkel der rett over påske.

Vi kommer til å lage ett arrangement på FB, som vi håper blir populært. Vi ønsker jo at også de som ikke har noen tilknytning til TTIF skal komme å støtte oss.

Vi vet jo at situasjonen sånn som den er nå, også er en stor økonomisk utfordring for klubben. Vi ønsker derfor å forsøke å få inn så mye penger som mulig, disse pengene skal da uavkortet gå til å være med å betale baneleie på andre anlegg.

Vi kommer derfor til å oppfordre alle over 16 til å betale 50kr for å se kampen, vi skal prøve å få i gang loddsalg, og vi håper å kunne selge kaffe og kaker.

Vi vil trenge hjelp til å selge kaffe og kaker, og hjelp til å ta betalt fra publikum samt å selge lodd. Lodd satser vi på at ett yngre fotballag kan hjelpe oss med å selge.

Vi ønsker at de yngste jentene i klubben kan være maskotter for våre jenter denne dagen (så støtteapparatet der vil høre fra oss), og KVIK kommer til å bli oppfordret til å ta med seg noen yngre jenter fra egen

klubb;)

Vi vil forsøke å få til at lagene løper inn til musikk, med klubbflagg og blir presentert før kampen starter, og da vil maskottene løpe med jentene.

Både dommere, støtteapparat til KVIK og daglig leder i KVIK vil bli kontaktet.

Tirsdag før påske skal vi ha ett planleggingsmøte, i Berg sine klubblokaler, da jentene våre trener der. Har dere innspill og forslag å komme med, så hør gjerne i fra dere.

Vi håper dere alle ønsker å bidra til å få dette til. Vi håper dere alle engasjerer foreldre på deres respektive lag, og vi håper at dere som er lagledere på seniornivå oppfordre deres spillere til å komme! Muligens vil vi kontakte noen pr tlf for mer konkrete forespørsler også, men det blir ikke før etter møtet vi har hatt på Tirsdag!

Så alle sammen, sett av ett par timer Mandag 24/4 for å støtte klubben og styret som hver eneste dag jobber med å få løst denne saken!

Med dette ønsker jeg dere alle en god påske!

Mvh

Mona Nilsen

Fotballmamma


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.