Referat TTIF/Berg-Trosvik mandag 21.05.18

Postet av Jenter 15 TTIF/Berg den 31. Mai 2018

Football is coming home, er en kjent og kjær fotballsang, og det var litt slik det føltes da man endelig skulle spille hjemmekamp i Tistedal igjen

For noen av TTIF-jentene var dette første gang siden sesongen 2016, så her var de klare for å yte max foran hjemmepublikum i sola i Tistedal.

Og fotballen kom hjem denne kvelden.

Selv om Trosvik lå nederst på tabellen før kampen, var det ikke snakk om å undervurdere. Vi visste at Trosvik var et ungt lag, men at avdelingen er såpass jevn at det uansett vill bli tøft.

Det var tydelig at det var uvant å spille på gress igjen, men etter hvert satt både pasninger og veggspill. Trosvik var og godt med i kampen, men det var ikke ufortjent at hjemmelaget gikk opp i ledelse midt i omgangen ved Kaja Hansen.

Nå skal det sies at Trosvik like før hadde hatt en suser i tverrliggeren, men i banespill og sjanser var det ikke urettferdig at det var hjemmelaget som gikk opp i ledelse.

Etter scoringen jevnet det seg ut, men rett før pause sender Marie Bekkhus av gårde en prosjektil fra langt hold. Keeper var litt uheldig, og ballen gikk inn til 2-0.

I pausen snakket vi om at det ble viktig å ha godt press på ballfører på midten, og falle av hvis vi ikke hadde det.

TTIF/Berg gikk forrykende ut i 2.omgang, og produserte flere store sjanser. Men hadde keeper vært uheldig på 2-0 scoringen, tok hun igjen med strålende keeperspill i 2.omgang. Flere enorme redninger hindret en større ledelse, men midt i omgangen måtte selv hun kapitulere.

Elise Kristiansen ble fint spilt igjennom, og satte sikkert 3-0. Trosvik hadde mye ball, men det be vanskelig å komme gjennom et godt forsvar.

Elise Kristiansen og Kaja Hansen satte hvert sitt mål nummer to, slik at det stod 5-0 før Trosvik virkelig fikk noen store sjanser på slutten. Her avverget Julie Lillestrand flott ved to anledninger, og kunne hjelpe en god Ida Kollerød i mål med å holde nullen.

Det endte 5-0, men resultatet lyver nok litt, for Trosvik med sitt unge lag imponerte mange i vårsola i Tistedal.

Ekstra gledelig var det å se at Andrea Jonsson og Inger Marie Kynningsrud øker spilletid fra kamp til kamp etter leie skadeavbrekk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.