Seriestarten for damelaget ble et spennende oppgjør!

Postet av Senior Damer den 29. Apr 2016

TTIF damelag fra øverst venstre: Ida E. Hult Norvald, Marie Høvik, Emilie Røian, Christina Sætermo Vikran, Mari Haugesten, Malin Amundsen, Linda Bokerød, Marthe Andersen, Mina Elazhari, Henriette Amundsen og Mari Kongsli Kjorstad.

Nederst fra venstre: Kristine Larsen Solheim, Emilie Lind, Ine Eriksen, Heidi Andersen, Kristine Danielsen, Angelika Maraboutakis, Andrea Karlgren og Silje Hauge. Foto: Esteban Reyes.

Gårdagens kamp ga jentene mer svar på ting de har fundert på enn bare et godt resultat. Det er hvertfall det inntrykket jeg satt med før og etter kampen. Hele laget har ventet i spenning på at fjorårets topplag skal komme på besøk og se hva de kan vise oss. Det skal være sagt at Borgen bare var to fattige poeng fra å rykke opp til 2. divisjon. De hadde kun to tap på sine 18 kamper, noe som tydet på at dette laget satser.

Kamprapportene som kommer her, kommer ikke til å inneholde ren idyllisk info om laget mitt, men heller min opplevelse av kampen. Noe som kan av og til bety litt for mye skryt av motstander.

Starten

Borgen begynte best og hadde den fysiske og den riktige innstillingen da dommeren blåste kampen i gang. Dette tydet på at de er vandt med et høyere nivå enn det vi er.

De hadde god presisjon og en klar kampplan. Jeg visste at jeg hadde gitt jentene 2 min på å kjenne på nivået og tillatelse om å være nervøse, men de brukte litt lengere tid enn planlagt.

Borgen var i mine øyne et levende lag, noe som gledet meg. For det var nettopp denne type fotball jeg ville at jentene skulle oppleve. Dette er den beste måten å kunne bli bedre som lag – å møte gode lag.

Jentene våknet

Når vi kom i gang med noe av spillet vårt, merket jeg at Borgen fikk slått ut luften. Jeg tror ikke at de forventet dette fra TTIF-jentene. Nå var vi på bølgelengde, og begge lag spilte nå fotball. Det var gøy å se på to lag som løp for hverandre. Jeg oppdaget noen veldig tydelige svakheter hos Borgen, og dette skulle vi utnytte.

Målet

Sterk gjenvinning på venstre side, der vi kjører litt trekantspill før Mari H. vrir spillet til Kjorstad. Hun utfordrer deretter backen og legger inn til motsatt kant der Angelika kommer og setter ballen i kontant i mål. Fantastisk!! Det flotte med dette angrepet er at jeg ser hele laget flytte etter! Det går dessverre bare 4 min før Borgen scorer tilbake på oss. Et flott skudd fra 20 meter, som blir vanskelig for Andrea å ta. Mye som kunne ha vært unngått med dette målet, men det tar vi på trening J

Pausen

Vi diskuterer åpent hva som skal gjøres, og vi finner en plan på å fjerne deres beste spill. Jeg sier ikke hva dette er til dere lesere, for vi vil jo helst at motstanderen skal ha de samme svakhetene når vi møter dem igjen.

2. omgang ble en ren batalje der vi starter best. Vi hadde flere fantastiske muligheter til å spille gjennom våre medspillere, men ble litt upresise på pasningsdelen. Sjanser har vi nok av til å score, men vi klarer ikke å få noe ut av dem. Borgen har også sine store sjanser til score. Noen av sjansene klarer vi faktisk å gi til dem etter dårlig klareringer, men en god keeper og et våkent forsvar rydder opp i dem.

Syntes det var veldig vanskelig i denne kampen å gjøre bytter, for jeg synes hele laget var gode. Det stod stille en stund, så jeg valgte å rotere laget. Alle innbytterne gjorde gode innhopp.

Vil gratulere Kristine Danielsen (15) som debuterte for damelaget i går. Hun gjorde en god innsats, selv om jeg visste at hun var veldig nervøs. Bra jobbet Kristine!

Fantastisk innsats fra hele laget i går, men ønsker spesielt å skryte av

Mari Haugesten, Mari Kjorstad, Marthe Andersen og Marie Høvik for solid levering.

Motstanderens beste spiller: nr. 15 Marthe Bogstad.

Neste kamp:

Borte mot Frigg 5/5-16 kl.20:15 Frogner


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.