Tar av meg hatten for TTIF damene.

Postet av Senior Damer den 6. Mai 2016

For at selv om det ble tap, har jeg fått oppleve en helt nye side ved TTIF damene.Første seriekamp hjemme hører vi en liten fugl fortelle oss at dette burde bli en enkel sak for Borgen laget, men det ble det ikke. Resultatet sendte klare bølger til Oslo laget Frigg som endte bak Borgen i serien i fjor. For at her hører jeg igjen fra en liten fugl som satt på tribunen og tilfeldig overhørte en lagleder fra Frigg snakke til sine kollegaer. At Frigg var spent og nervøse før møtet med Tistedalen etter det sterke resultatet mot Borgen.

Sannhetens time kom og Frigg laget var overlegne og friske, et lag som aldri tillot oss spille vårt eget spill. En kamp som minnet mye om Eidsvold kampen, bare at i denne klarte dommeren å dømme minst 10 - 15 offside mot Frigg. Ikke imponerende banespill fra Frigg å bemerke seg, men de hadde klassespillere på hvert eneste posisjon.

Vi hadde en god 5 – 10 min i første omgang, der vi fikk presset dem bakover. Men vi klarte aldri holde det oppe.

Etter overlegen spill fra Frigg og mye løping fra Tistedalen jentene var stillingen til pause 2 – 0 til Oslo laget. Andre omgangen fortsetter som i første, bare at i denne for de mer uttelling på sjansene sine og vinner hele 7-1.

To fine opplevelser sitter jeg igjen med etter gårdagens kamp.

  • Jeg gledet meg over det amerikanske laget som trente før kampen våres. Så mye engasjement og glede de visste for hverandre på trening. For et lagmoral de har på øktene sine. Kanskje noe vi kan jobbe mer med :) Fantastisk!
  • I dag nådde vi ikke opp til noen poeng, men dere vant med klar margin i mine øyne på vilje og innsats. Dere løper i hele kampen og gir aldri opp med å prøve. Det sene målet fra Heidi burde si alt, vi gir oss ikke før dommeren har blåst i fløyta. Enhver lag ville ha gitt opp etter en 4 – 0 scoringen, men dere holdt hode oppe og fortsatte. Imponerende jenter og dette kommer vi til å tjene på i lengden.

Vil også benytte sjansen til gratulere Astrid De Graaf som debuterte i 3 divisjon for damene. Spurte henne om hun var nervøs før innhoppet, men hun bare smilte og sa hun bare gledet seg. Og for en karakter hun viser på banen, hun leker med motstanderen på sin venstre side. En slepen teknikk og et godt øye for spillet. Det mest imponerende var et innlegg fra Marie Høvik, som hun tar imot feilvendt i lufta med høyrefoten sin og avslutter mot mål før ballen treffer bakken. Kunne ha blitt årets mål!

3 stjerner:

2 stjerner:

Marie Høvik, jeg benytter henne på midtstopper plassen, en oppgave hun tar på strak arm. Hun kommer inn på midtbanen etter 30 min. spill og merker med en gang at hun trives best der. Hun løper ekstremt mye på denne kampen, selv med en skadet ankel. Hennes største sjanse kommer etter 80 min spill der hun skyter fra ca. 35 meter og skuddet blir reddet mesterlig av Frigg keeperen.

Henriette Amundsen, vel stillingen kun fort ha blitt stygg. Henriette redder oss i hvertfall 6-8 hundre prosent sjanser, på flere av dem kommer Frigg alene mot henne. Redder også en straffe på stillingen 1-0. Meget meget solid spill fra vår keeper, ganske nær tre stjerner.

Marthe Andersen. Spissen til Frigg var et hode høyere en Marthe og nesten like rask som henne, men det var null respekt å se fra vår midtstopperen. Marthe storspiller igjen og leverer en solid innsats der hun ga motstanderen mye bryne seg på.

1 stjerne:

Kristine Solheim, Linda Bokerød og Mari Haugesten for en stjerne hver. Det disse tre hadde tilfelles, var at de alltid gikk inn 100 % i duellene. Meget god kamp fra alle tre.

Troppen under.

Benken: Heidi Andersen, Malin Amundsen, Astrid De Graaf og Kristine Danielsen.

Neste kamp: 12/5

Hjemme mot Bækkelaget kl.20:15


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.