TTIF - Tronvik 3-1

Postet av Senior Menn den 23. Mai 2016

TTIF - Tronvik: 3-1 (2-0)

7' 1-0, Alexander Thon (Emil Sødergran)
40' 2-0, Sindre Kjos-Wenjum (Erik Johansen)
67' 2-1, Tronvik
90' 3-1, Christer Arnesen (Alexander Thon)

Troppen:Bytter:

Knoph for Wik

Bukholm for Johansen

Nomell for Heli Hansen

Arnesen for Larsen


Et ekstra tent TTIF-mannskap tok fullstendig kommandoen i hjemmemøtet mot Tronvik. Vi førte kampen fra første spark og måtte prøve å brodere oss gjennom et bortelag som lå lavt og kompakt. Vår første scoring kom etter 7.min, etter at Sødergran flikket ballen gjennom til Alexander Thon som rundet keeper og scoret sikkert. Vi fortsatte å skape flere gode muligheter, men litt høye skuldre gjorde at avslutningene stort sett endte på utsida av stengene. Når det var spilt 40.min doblet vi ledelsen. Et angrep tatt ut av læreboka, med frispilling bakfra og ut på kant, endte med at Erik Johansen slo et perfekt innlegg som Sindre Kjos-Wenjum kontant stanget i hjørnet. En god omgang, med en god ledelse og fin fotball.

Tronvik sto høyere på oss i andre omgang. De møtte oss helt opp ved vår egen 16-meter, noe som gjorde at de la igjen et enormt bakrom. Vi ble litt naive og ville spille oss ut fra eget forsvar, noe som gjorde at bortelaget kom litt mer med i kampen. Etter gode beskjeder fra sidelinjen, klarte vi å bli mer direkte i spillestilen. Vi slo lange baller i bakrom på en løpsvillig Emil Sødergran, noe som endte med flere enorme muligheter. Det var nesten utrolig at vi ikke ledet med minst 5 mål etter alle de scoringsmulighetene vi hadde, men noen dager sitter ikke avslutningene som de burde. Da er det typisk at det andre laget scorer og dette var intet unntak. En tabbe av Kjos-Wenjum som bakerste mann gjorde at bortelaget kom alene med Joachim, som ikke rakk bort på skuddet. Vi fortsatte å brenne sjanser etter dette og hadde satt oss selv i en svært unødvendig situasjon.

Bortelaget var skumle på dødballer og hadde noen angrep der vi såvidt fikk klarert i siste liten. En av klareringene endte i en kontring, der Alexander Thon plukket opp et svakt skuddforsøk av Peder Nomell. Ute i feltet ventet sjefen selv, Christer Arnesen, som hadde byttet inn seg selv pga skader. Christer fikk ballen, dro av en forsvarer og hamret kula opp i nærmeste kryss! Det var altså Christer sine første minutt på banen som seniorspiller i TTIF. På 100-årsdagen til TTIF! Et vakkert øyeblikk, som det er umulig å gjenskape. Det ble en perfekt avslutning på kampen og det var uten tvil svært fortjent at alle poengene ble igjen ved Femsjøens bredder.

Nå ser vi frem i mot neste kamp, som er på fredag hjemme mot Selbak. Vi skal bruke uka godt på å få Christer ned igjen på jorda og fokusert til å hanke inn flere friske poeng.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline