Solid seier av TTIF damene

Postet av Senior Damer den 30. Mai 2016

Historie og fakta

Eidsvold Turn, laget som satt oss ut av spill på kvalik kampen ifjor skulle nå komme på vår hjemmebane. Jentene mine visste ingen tegn til revansje prat i garderoben, de var heller konsentrerte og full fokuserte på arbeidsoppgavene som ble gitt. Slik oppførsel er ideelt før enhver kamp.

Henriette spilte en god kamp. Foto. Reyes

At vi kun har en dommer og ingen linjemenn, påvirker vårt spill som lag. Vi har et forsvar som holder en fin linje og som nesten alltid klarer å sette motstanderen i offside. En ting som er veldig klart etter å ha spilt 5 kamper i 3 divisjon, er at de fleste lagene benytter seg av denne blind siden til dommeren, og spiller ofte den lange ballen bak forsvaret vårt. Eidsvold er ingen unntak der. Denne form for fotball spill har visst seg utallige ganger at den gjør jobben vanskelig for en dommer. Blir lei av å se mangelen på fantasi til de diverse lagene vi har møtt.

Kampen

Vi var best fra start til slutt. De hadde en liten 5-10 minutter i starten av andre omgang der de presset oss, men etter det ble det jevnt og vi følte hele tiden vi hadde kontroll på Eidsvold. De store sjansene Eidsvold hadde ble stort sett skapt av oss. Blant der vi glemmer å markere spissen, slår feil pasninger bak i forsvar, og der vi blir straffet for å prøve å sette motstander i offside.

Målene

Vi går opp i ledelse etter ca. 30 minutter spill. Dette etter at vi rullet ballen fint ut til kanten Heidi, som spiller den gjennom på første touch inn i seksten meteren til Angelika. Angelika kontrollerer den elegant med brystet, bruker to touch og sleiv skyter mot mål. Så dukker Marie opp og sklir ballen inn.

Utligningen til Eidsvold T. Etter en litt klønete frispark laget av oss fra ca. 25 meter. Skyter dem ballen direkte i mål.

Utligningen til 1-1. Foto. Reyes


Ledelse igjen. Angelika får ballen fra midtbanen på venstre kanten sin, dribler hun seg helt frem til 5 meteren og slår den inn til Ine som bommer på ballen, men Heidi er våkent med og smadrer den i mål.

Dobler ledelsen. Her var det duket for kampens fineste mål. Etter litt støtte pasninger frem og tilbake på midtbanen, ender ballen opp hos Astrid på høyre kanten, som finner Kristine på midtbanen. Kristine fører ballen litt og slår den blind gjennom inn i seksten meteren der Angelika allerede hadde starten et løp inn. Alene mot keeperen, setter hun den kontant i mål.

Skulle gjerne ha gitt stjerner til hele laget for den fine gjennomføringen av kampen. Men har kun noen få stjerner å utdele. Nå som det er sagt så sitter jeg igjen med en følelse på at vi kan bedre!

3 stjerner: Marie Høvik og Kristine Solheim. Dem to som midtbanespillere utfyller hverandre perfekt. Marie med sin sterke løpskapasitet, og vilje til fullføre et angrep og en hel kamp. Og Kristine som gang på gang vinner duellene på midtbanen og finner alltid gode løsninger for seg selv og laget. Begge har evnen til å roe ned spillet med deres overblikk for spillet og gode ball touch. Begge løper mye, og begge kommer gang på gang til avslutninger. Meget Solid kamp jenter.

2 stjerner: Heidi Andersen og Mari Kjorstad. Kjorstad spiller for første gang som midtstopper for TTIF. Og klarte oppgaven utmerket sammen med Marte og Sperre ved sine sider. Løper opp flere bakroms løp, gjort av Eidsvold. Bryter foran spillet og setter i gang midtbanen eller kanten. Man kunne flere ganger se at hun hadde lyst å bare løpe hele veien til motstanderens mål. Noe jeg tror hun hadde klart og noe jeg tror de fleste på laget ville se. Men hun behersket seg og holdt seg til sin arbeidsoppgave. Heidi, igjen en solid kamp som kantspiller og spiss. Hun klarer igjen og gi motstanderen en sterk kamp, hun er råsterk i duellene, i bryte fasen og i drible fasen. Kommer til flere innlegg og har fantastisk kontakt med både bekk spilleren, spiss og midtbane spillerne.

1 Stjerne: Henriette Amundsen. En liten beskjed før kampen startet fra meg og hun fulgte den til punkt å prikke. Og gjett om den reddet oss i løpet av flere anledninger. Merket at laget bare følte seg tryggere og tryggere på vår sisteskanse mens kampen gikk . Og Henriette ble bare bedre og bedre utover kampen. Hun hadde flere involveringer som gjorde det vanskelig for Eidsvold å score. En klar matchvinner i denne kampen. Vel gjennomført Henriette.

Neste kamp borte mot Lørenskog. 02.06-2016 kl. 20:30 Rolvsrud kunstgress.

Marie Høvik spiller støtte pasning her til Malin.

Astrid her i en av mange av duellene sine i kampen.

Marthe og Mari Kjorstad. Solid dag sammen som midtstoppere.

Heidi her som søker kontakt med spiss.

Eidsvold fremover med en av sine mange bakroms pasninger i kampen. Bilde under har vi en ny lang pasning fra et av deres beste midtbane spillere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline