En intensiv og god kamp

Postet av Senior Damer den 10. Jun 2016

Stor prestasjon fra TTIF damene i går kveld. Selv om det ble 2-4 (1-2) tap for damene, var det definitivt langt unna en dårlig prestasjon på banen.


Damene gikk ut hardt, og holdt både presset og hadde ballen mest i begge omgangene. Det ble ropt flere ganger fra motstanderens sidemenn om at Høybr/Stovner damene måtte våkne snart. Årsaken til denne kommentaren var nok fordi hjemmelaget ikke tillot dem nesten aldri å starte sitt eget spill. Damene fra TTIF var sterke og solide i gjenvinningsfasen, de visste en høy arbeidsmoral og holdt trøkket oppe i 90 min. Problemet er fortsatt den samme, de er ikke farlige nok den siste delen av banen og foran mål.

Dette ble en kamp med store sjanser begge veier, og det var en kamp begge lagene måtte jobbe hardt for å få til noe spill. En intensiv og god kamp å se på.

Selv om noen av målene til Høybr/Stovner er tvilsomme, skal det sies at det var ikke helt ufortjent seier til laget fra Oslo. TTIF fikk også avblåst en scoring for mistanke på offside. Noe som trolig var en tabbe fra dommeren. Laget fra Oslo hadde en veldig god midtstopper som reddet laget i flere situasjoner. Sterk og rask spiller.

Ny spiller Lizzie Ingham fra New Zeland debuterte for TTIF damene i går. Og man kunne se at hun er og blir i år en sterk forsterkning for laget. Welcome Lizzie :)

Her kan man se sånn ca. hvor det meste av spillet foregikk på banen.


3 Stjerner: Marie Høvik, en ny sterk prestasjon. Hun var energisk, smart og presis i mye av det hun gjorde på banen. Jobben hun la igjen på midtbanen skapte flere kontringsmuligheter for TTIF damene. Tok straffen. Etter at hele herre A-laget stoppet bak målet til Oslo keeperen for å se straffen, ble situasjonen litt mer anspent. Men hun taklet presset fint, og plasserte ballen i mål.

2 Stjerner: Heidi Andersen havnet i flere dueller med kampens gigant for Oslo laget. Midtstopperen. Heidi var kanskje to hoder mindre enn henne, men gjorde jobben sin godt. Utfordret masse, spilte lag venninne gode og skapte t.o.m straffe. Igjen er Heidi en av de spillerne som står frem og kjører på med full gass fra start.

1 Stjerne: Michelle Malmgren spiller for andre gang denne sesongen. Hun har vært fraværende en stund p.g.a sykdom. Men i denne kampen gir hun alt i duellene, hun stopper kanskje den mest tekniske spilleren til Oslo laget flere ganger i kampen. Michelle scorer også etter at hun curler en ballen fra ca.25 meter i mål etter pasning fra Astrid De Graaf.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.