Treningstider og Oddebollen

Postet av Gutter 2005 den 19. Jun 2016

Sommerferien er her og vi står foran siste trening onsdag 22.06. kl 18.00 til 19.30 med en liten avslutning etter trening. Da blir det et opphold fram til uke 30 hvor vi legger til rette for et par/tre treningsøkter fram til vi reiser til Oddebollen. Vi kommer tilbake til tidspunkt i løpet av sommeren.

Oddebollen fotballcup arrangeres 5. - 7. august i Uddevalla, og vi er påmeldt med 2 lag. Vi får informasjon om bosted og kampoppsett først i midten av juli, og velger derfor å avvente et foreldremøte. Vi legger ut informasjon fortløpende så følg med på hjemmesiden. Er det spørsmål, ta kontakt med Glenn.

Men vi vet pr nå at vi må reise ned til Uddevalla torsdag 04.08.16 på ettermiddag/tidlig kveld. Kampene skal spilles fredag, lørdag og søndag på et flott område;  Gustafsberg, ca 2 km utenfor sentrum. Vi ber dere melde ifra hvem som skal kjøre ned på torsdag og har plass til ekstra spillere i bilen.
Vi er helt avhengig av at foresatte stiller opp og bidrar med kjøring til Uddevalla, og mellom bosted og kamparena i løpet av helga. 

Opplysninger om transport kan dere sende på sms til Glenn på tlf. 91392057 eller på mail g.land@online.no.

Tom Herman, Morten, Vegard og Glenn ønsker dere alle en riktig god sommer!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.