TTIF - Rakkestad: 0-0

Postet av Senior Menn den 20. Jun 2016

TTIF - Rakkestad: 0-0

Troppen:
Bytter:


Ekeli for SM Hansesætre


Skagen for I Hansesætre


Faraasen Olsen for Knoph


Som så mange kamper før i år, var den en tett og jevn kamp på stadion. Det varierte hvilket av laga som hadde "taket" på kampen og begge lagene produsert sjanser til å avgjøre. Det var vi som kom best i gang og hadde noen gode scoringsmuligheter, men avslutningene traff ikke innenfor stengene. Rakkestad kjempet godt og la press på oss til tider, spesielt i en periode inn mot pause. De kom rundt på kant noen ganger, men heldigvis for oss var innlegga for dårlige til at de ble store sjanser.

Vi fortsatte i samme sporet etter pause, med harde dueller, mye løping og lite mål. Peder Nomell hadde to store muligheter til å score like etter pause, men det ville seg ikke. Det første skuddet ble reddet av keeper og det andre ble klarert på streken. Rakkestad hadde også sine sjanser, spesielt på deres venstre side, men Joachim var meget godt med og reddet oss ved flere anledninger. Marcus Forsstrøm hadde også en stor mulighet alene med keeper, men gikk for kraft i stedet for presisjon, noe som gjorde at skuddet gikk rett på bortelaget sin sisteskanse. Bortelaget tok over og førte kampen mot slutten, men uten at det ga de noen sjanser verdt å nevne.

Dette var vår fjerde uavgjort på rad. Vi er vanskelige å score på og å slå, men samtidig sliter vi med å score. Nå har vi en kamp igjen av vårsesongen, Kvik Halden 2 på Halden Stadion. Der er det ekstra deilig å score!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.