Cup

Postet av Jenter 17 Berg/TTIF den 3. Jul 2016

Da har vi kommet hjem etter noen flotte dager i Kungshamn:-) Vi har vært på tur med en gjeng superflotte jenter og alt har gått knirkefritt. Dere kan være stolte av barna deres:-)

Tross ruskete og ustabilt vær har stemningen vært på topp og jentene har kosa seg sammen. Flere kamper har blitt spilt i øsende regnvær men jentene har ikke klaget. Vi var heldige som fikk en stor gymsal for oss selv og vi hadde godt med plass til å tørke våte klær.

Under disse dagene har vi hatt en konkurranse hvor jentene fikk poeng etter hvor ryddig de har hatt det på plassene sine. Dette gjorde så det var riktig så ryddig og fint i gymsalen vår. Vi gratulerer Mia og Klara som gikk av med seieren her og fikk hver sin T-shirt med mesterrydder på ryggen:-) Og en stor takk til alle som har bidratt med soping og rydding underveis!

Det har vært veldig hyggelig å se at alle jentene har vært sammen som ett lag. Flere jenter som kanskje ikke har hatt så mye kontakt før har funnet hverandre og det var mye kortspill og lek mellom kampene. De kjedet seg aldri. Og hvis noen var litt lei seg var det utrolig fint å se omtanken de andre jentene viste. Det er tydelig at dette er en gjeng som bryr seg om hverandre!


Vi ønsker alle spillere og foreldre en riktig god sommer! Nyt den så sees vi til sesongstart i august😀Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.