Sterk borteseier mot Kråkerøy 2

Postet av Senior Menn den 9. Aug 2016

Kråkerøy 2 - TTIF: 0-1 (0-1)

0-1, Håkon Bukholm (Anders Wik)

Troppen:


Bytter:


Skagen for Faraasen Olsen

Sand Aas for Wik

Samuelsen for HansesætreDet var en tent og spillesugen gjeng som tok turen til Kråkerøy for å raske med seg 3 poeng hjem til Dærn. Kraftig vind gjorde at kampen ble en litt annen enn hva vi er vandt med. Kaptein Heli Hansen valgte å ha medvind i første omgang, noe som gjorde at vi kunne stå høyt å vinne igjen ballen ofte. Vi var gode på dette i starten, men klarte ikke å skape noen sjanser som satte hjemmelagets keeper på prøve. Hjemmelaget var veldig spillende og dyktige med ballen i beina, noe som gjorde at vi ikke orket å stå høyt så lenge som vi ønsket. Vi slapp oss lavere i banen og ventet på kontringer, noe som viste seg å være lurt. Espen startet et angrep ved å bryte et oppspill på vår halvdel, der motstanderen svarer med å rive Espen i bakken for å stoppe kontringen. Dommeren viser fordel og da er Anders god når han trer gjennom Håkon alene med keeper. Håkon var sikker på labben og kronet flere gode prestasjoner på rad. Dommeren må også få skryt her, med en glimrende vurdering av fordelsparagrafen. Hjemmelaget tok over etter dette og hadde en stor mulighet før pause, men Joachim var svært dyktig når han reddet et skudd fra 5 meter.

Vi var klar over at det kom til å bli spill mot et mål etter pause, med vinden som en stor medvirkende faktor. Vi lå kompakt i 4-5-1 og jobbet godt som lag. Vi var også flinke til å holde på ballen når vi hadde muligheten, noe som gjorde at vi fikk noen gode kontringsmuligheter. Hjemmelaget skapte to store sjanser i omgangen, med avslutning i fra kort hold, men Joachim dro frem et par redninger fra øverste hylle. Mot slutten hadde Håkon en enorm mulighet til å øke ledelsen etter å ha rundet keeper, men en forsvarer klarte akkurat å komme seg på riktig side.

En ekstremt deilig seier til oss, der vi beviser at vi kan spille vel så godt på bortebane som på hjemmebane. Det var en skikkelig lagseier, der samtlige legger alt i potten for å vinne. Håkon viser at han kan bli farlig i høst, men må nok dele matchvinner-tittelen med Joachim som har et par ekstremt gode redninger.

Lars Erik Samuelsen må ha hatt en av TTIF-historiens korteste innhopp, når han var uheldig å skade seg 30 sekunder etter å ha entret banen. Vi håper Lars Erik blir fort frisk, sånn at han kan være med å bidra til flere TTIF-poeng utover høsten!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.